Kodus mänginud Dinamo lõi oma kaks esimest väravat ära 11. ja 26. minutil, kuid jäi teisel poolajal passiivsemaks, lubades Vlasij Sinjavskijl 65. minutil Flora kaotusseisu minimaalseks vähendada. Lootus püsis elus kuni 87. minutini, mil Zagrebi makedoonlasest kapten Arijan Ademi lõppskoori vormistas.

Henn oli nõus, et tegu oli Flora lõppenud euromängude hooaja parima esitusega. "Eriti teine poolaeg näitas seda. Vastane sundis meid mängima sellisel tasemel. Esimesel poolajal läks paraku kohanemiseks aega, aga teisel, kus vastane andis nõks järgi ja lasi meid mängu, haarasime sellest hästi kinni ja tegime hea mängu," sõnas Henn virtuaalsel pressikonverentsil Eesti ajakirjanikele.

"Sisendasime meeskonnale vaheajal, et vastastega võib seda juhtuda, kuigi nende treener proovib ilmselgelt mugavaks muutumist vältida. Kerget mugavust hakkasid nad siiski tundma. Teadsime, et kuni 2:0 püsib, siis väravat me taga ajame ja selle nimel võitleme. Teine poolaeg näitas, et vastane oli kohati hädas ja see andis meile lisaenergiat. Lisaks lõi ka meie värav vastase rütmist välja ja andis meile lisakäigu."

Millest siis viigiväravat püüdes puudu jäi? "Tõenäoliselt see kõige lihtsam asi - klass. Löökide statistika oli võrdne, aga vastane lõi kolm väravat, mida mida meie ei suutnud. Sellistes mängudes tuleb oma head võimalused võrku panna."

Miks ei võinud Flora mängida sama hästi nädal tagasi Maltal Floriana vastu, kus alles penaltiseerias paremus maksma pandi? "Miks on kergejõustikus jänesed palgatud? Selleks, et keegi aitaks tempot tõsta, kui sa ise sel tasemel ei mängi. Vahel on seda enda seest raske leida. See oli meie jaoks õppetund: see tase on meie sees olemas. Et järgmisi samme teha, peame olema ise need, kes proovivad tempot sättida."

Kas tulevikus tuleks ehk kasuks selliste "jäneste" palkamine näiteks sõprusmängudes saadavate sparringute näol? "Jah, kindlasti sellised mängud aitavad. Sel aastal ei olnud võimalik neid aga enne euromänge kuhugi sättida. Klubi on suutnud hooajaeelseteks perioodideks küll väga häid mänge planeerida, kuid kahjuks ei olnud võimalik seda suvel teha."

Mida tänavustest euromängudest tulevikuks kaasa võtta või mis oli kõige suurem õppetund? "Teadmine, kuidas oma taset tõsta, hoida ja olla mentaalselt sellisel tasemel, et me suudaks olla see pool, kes on palliga julge ja domineeriv. Mängijatele võiks anda julgust fakt, et suutsime teist aastat järjest väga tugevate vastastega korralikutl mängida. Meil on usk ja teadmine, et see võimekus on meil sisimas olemas."

Flora peab juba pühapäeval uuesti väljakule tulema koduses Premium liigas, kui Lillekülas võõrustatakse Viljandi Tulevikku. "Kindlasti on raske koduliigale ümber keskenduda, aga õnneks on meil kaks päeva aega. Peame hästi taastuma, puhkama ja meeskonnana üksteist teravana hoidma, et keegi ei laseks oma taset alla. Peame olema üksteise suhtes nõudlikumad."

Kas euromängudest ka midagi kripeldama jääb? Henn: "Kõikidest neist mängudest on endiselt palju õppida. Suurim asi on tõenäoliselt see, kuidas mängida endast mitte väga palju tugevamate või võrdsemate meeskondadega, kuidas nende vastu paremini valmis olla. Tulemused tegime ära, aga peaksime ka mänguliselt oma klassi selliste tiimide vastu tõstma. Rahulolu võiks pakkuda see, et alagrupist ei jäänud väga palju puudu. Andsime tugevale vastasele korraliku lahingu."