20. minutil läks Flora juhtima Rauno Sappineni tabamusest, avapoolaja teisel üleminutil viigistas seisu Siim Luts. Sappinen tegi skoori ka 73. minutil ning kolmanda palli lõi Paide võrku Konsantin Vassiljev teisel üleminutil kiirrünnakust, kui väravavaht Mait Toom oli nurgalöögiks Flora trahvikasti viigiväravat noolima läinud.

"Selge see, et meil polnud lihtne mäng. Paide mängis hästi ja pani meid korralikult surve alla. Mäng oleks võinud minna mõlemat pidi - nii viik kui ka Paide võit oleks samuti aus tulemus olnud," ütles Henn ETV2 otse-eetris.

Paide loots Vjatšeslav Žahovaiko pidi alla neelama järjekordse mõruda pilli. Eelmises voorus hakati südilt vastu ka FCI Levadiale, kellele lõpuks siiski 1:4 kaotati.

"Praegu on raske kommentaari anda. Pingutus oli maksimaalne, soov oli suur. Eks ta paras antijalgpall oli mõlemalt poolt. Nii, nagu väljak lubas, sellist mängu ka pakkusime - robustne, füüsiline. Meil ei olnud täna õnne."

Küsimusele, mis peaks juhtuma, et Paide ka suurte vastu punkte hakkaks noppima, vastas Zahovaiko: "Mängijad peavad uskuma oma võimetesse. Oleks vaja mõne suure satsi skalp võtta. Aga võtame asja rahulikult. Aktsepteerime tänast kaotust ja töötame edasi. Hooaeg on ju alles algusjärgus."

Flora võit tõstis nad Premium liiga tabelis liidriks, sest FCI Levadia kaotas täna võõrsil Nõmme Kaljule 0:2.