Samuti sõnas hooaja alguses suurepärast mängu näitav Lindpere, et tema hea sõber Raio Piiroja on suurepärane jalgpallur, aga New York ei sobiks talle.

1. Kui tugevaks hindad USA liigat? Millise Euroopa liigaga annaks seda võrrelda?

USA liiga kerge ei ole ja igaüks võib võita igaühte, mis annab liigale vürtsi juurde! Võrrelda võiks seda mõne tehnilist jalgpalli mängiva Euroopa tippliiga madalama astmega...

2. Kas sa ei arva, et USA liiga koormus väheseks jääb. Kokku ju ainult ligi 30 mängu põhihooajal?

Suhteliselt palju oleneb meeskonna edukusest, ega Norras rohkem mänge polnud! Siin on liiga (30 mängu), pluss karikasari (maksimaalselt 6 mängu), pluss play off (maksimaalselt 4 mängu), pluss kohalik champions league...jne

3. Kas klubi lubab sind maavõistlusmängudeks Soome ja Horvaatiaga Eestisse? 

Kui koondisel on treeningmängud ning liiga mäng satub samale päevale ja oled vajalik mängija klubile, ei lasta ühestki liigast niisama lihtsalt mängijat ära! Aga Horvaatia mängule peaksin kindlasti tulema, sest meil siin pole siis mängu.

4. Kui peaksid kunagi karjääri Eestis lõpetama, siis millise klubi valiksid?

Karjääri lõpetamise peale veel mõelda küll ei taha:) Aga kindlasti tahaks seda teha Eestis ja eks elu näitab, mis seisus Eesti jalgpall sel hetkel on ja mis meeskonad veel eksisteerivad. Näiteks TVMK-d pole ju enam.

5. Kas saabud kunagi tagasi FC Lelle ridadesse?

Suure tõenäosusega mitte, aga mine tea mis juhtuda võib. Äkki treenerina. Aga never say never.

6. Jalgpall pole küll USA-s kõige populaarsem ala, kuid kas tänaval jalutades on sind ära tuntud, autogrammi küsitud vms?

New York koos oma ümbrusega on megasuur ja ära on tuntud ainult paar korda, kui olen Red Bulli treening- või vabaaja riietes.

7. Kellele hoiad tänavusel MM-finaalturniiril pöialt ja miks?

MM-il olen miskipärast Itaalia poolt, sest Eesti on ju samas valikgrupis Itaaliaga ja huvitav oleks mängida värske maailmameistriga.

8. Kaua sa kavatsed veel karjääri jätkata? Millisesse Euroopa liiga klubisse sa minna tahaksid?

Ma arvan, et kuus-seitse aastat kindlasti, aga palju oleneb ka tervisest. Kui võimalus satub, siis äkki Saksamaa bundesliga sobiks mulle.

9. Kas sinu abiga on võimalusi eestlasi MLS-i või siis kas või su enda klubisse tuua? Näiteks Raio Piiroja?

Võimalused on olemas, aga ega see niisama lihtsalt ei käi. Ats Purje ju käis siin proovimas ja ma tõesti ei tea, kas minu siinmängimine aitas sellele kaasa või mitte. Loodan, et mingil määral ikka. Raio on mul väga hea sõber ja ta saaks kindlasti siin hakkama, aga ma arvan et New York pole talle:)

10. Kui võrrelda MLS-i Eesti Meistriliigaga, siis millised on põhierinevused?

Seda pole võimalik võrrelda - kaks täiesti erinevat maailma.

11. Kuidas saad läbi meeskonnakaaslastega ning kuidas on New Yorgis elada?

Tiimikaaslastega saame väga hästi läbi ja oleme palju koos ka vabal ajal. Kindlasti on sellele kaasa aidanud ka suurepärased tulemused sellel aastal ja suhteliselt uus meeskond! New York on fantastiline linn koos oma ümbrusega. Igav siin ei hakka ja see sobib mulle.

12. Millise Euroopa tippklubi eest sa tahaksid mängida?

Lähtun reaalsusest ja mõni Inglismaa meistriliiga klubi oleks super, aga lemmikud on mul Barcelona ja Arsenal ... aga see on juba unistus!

13. Mis klubis tahaksid kunagi oma karjääri lõpetada ja kui kaua plaanid New Yorgis mängida?

Karjääri tahaksin lõpetada ikka Eestis, aga ei kujuta hetkel küll ette, millises klubis. New Yorgis võtan aasta-aastalt, aga ma ei välista siia ka pikemalt jäämist.

Just paar päeva tagasi uuriti siin, kas tahaksin ka karjääri lõpetada Red Bullsis ja ma vastasid, et kui kõik läheb nii, nagu minema peab, siis see võib juhtuda.

14. Mitu korda nädalas Red Bullsis trennid on ja kui kaua need kestavad? Kummas klubis on trenn raskem, kas Tromsös või Red Bullsis?

Meil on kindlasti üks vaba päev nädalas ja üks trenn päevas. Trenni pikkused on varieeruvad, kuid ütleme nii, et üheksaks lähen staadionile ja ühest olen trennijärgse lõunasöögi söönud! Tromsö trennid olid tunduvalt raskemad!

15. Millega vabal ajal oma päevi sisustad?

Vabal ajal lihtsalt puhkan ja naudin mõnusat suveilma või siis tutvun millegi uue ja huvitavaga. Eriti on meeldima hakanud siin igasugu erinevate riikide ja kultuuride restorane külastada. Nagu eelnevalt mainisin, et New Yorkis juba igav ei hakka. Aga sõidan ka ringi - viimati külastasin vabal päeval Atlantic Cityt.

16. Kes on olnud su eelnevad treenerid ning kelle tooksid eraldi välja sellest nimekirjast? 

Treenereid on olnud palju ja eriti tooks esile Aivar Tiiduse, kes oli mu esimene treener ning nagu ajalugu näitab, on tema kooli mängijad kõrgele jõudnud nii rahvusvahelisel kui ka koondise tasemel. Kui panna ennast ja teised tema õpilased sinna listi, siis kõik, kes on olnud koondises ja mujal on väga tehnilised ja head mängijad.

17. Kellega saad kõige paremini läbi Eesti koondises? Kellega oled tavaliselt toakaaslane?

Koondises on mitu head sõpra, aga kõige lähedasem olen Älliga (Alo Bärengrub). Vist sellepärast, et mängisime lähestikku Põhja-Norras ja meil on ka palju ühiseid sõpru ja tuttavaid. Tuba jagan Toksiga (Taavi Rähn), ikkagi 1981. aasta poisid:)

18. Kas oled kursis Eesti noormängijate ning noortekoondiste tulemustega?

Noortekoondise tulemusi jälgin ja kui Eestis olen, käin ka mõnedel mängudel. Mul on hea meel, et noortel on tänapäeval palju paremad tingimused ja võimalused kui meil omal ajal ning tulemused ja saavutused näitavad seda selgesti.

19. Mis spordialad peale jalgpalli sind veel huvitavad?

Vabal ajal harrastan ise sulgpalli, tennist, golfi ja snookerit vahelduva eduga. Vaatamas meeldib käia korvpalli ja jäähokit. USA-s lisanduvad siia kindlasti ameerika jalgpall ja pesapall, mida plaanin vaatama minna. Pean siinpool lompi selliste aladega natuke kohanema...