"Mitte midagi ei tea," ütles Lindpere eile Delfile. "Ei ole absoluutselt kursis, mis toimub. Enne uut aastat ei mõtle sellele. Praegu puhkan."

Pärast Eesti koondise mängu Iirimaaga Dublinis 15. novembril lendas Lindpere otse USA-sse operatsioonile, kus leiti lahendus mängijat pikalt vaevanud hingamisteede probleemile. "Operatsioon läks hästi, nüüd on kõik korras," sõnas Lindpere.

Eesti koondise poolkaitsja pole saladust teinud, et sooviks uuel aastal USA-st vehkat teha ning tagasi Euroopasse mängima tulla, kuid teda seob Red Bullsiga leping, mis lubab neil eestlane sisuliselt endale jätta veel kaheks aastaks ning vähemalt USA ajakirjandus hetkel muud varianti peale eestlase Red Bullsis jätkamise ei näe.

MLS-liiga koduleht nimetas Lindpere oma 12. detsembri postituses Red Bullsi hooaja väärtuslikumaks mängijaks (MVP-ks) ning tõi veel välja, et klubil oleks lausa hädavajalik ta veel kaheks hooajaks endale jätta.

"Lihtne oleks MVP auhind anda kapten Thierry Henry'le, kes lõi meeskonna parimana 14 väravat, kuid sellele tiimile polnud sel aastal keegi muu rohkem kasulik kui Joel Lindpere. Tema leping on samuti päevakorras ning juhtkond peab tagama, et eestlane veel kaks aastat MLS-is mängiks," kirjutab MLS Soccer.com.

Red Bullsi suurima staarmängija Henry kohta on liikumas aga huvitav kõlakas. Nimelt ärples Evertoni peatreener David Moyes The Suni esmaspäevases numbris, et on teinud Henryle ettepaneku nendega paar mängu Inglismaa meistriliigas kaasa teha.

"Ütlesin Thierry Henryle möödaminnes, et kui ta tahab mängida, andku mulle teada," sõnas prantslasega pärast tema kuju avamist Emirates Stadiumi ees vestelnud Moyes.