Aastaid Ungaris Gyori ETO’s ja Ujpestis mänginud koondislane on samuti Tuleviku kasvandik. 2005. aastal Tuleviku koosseisu Meistriliigas jäi tema saldole 36 mängu ja 12 väravat. Pärast seda pallis ta FC Flora ridades ning neli aastat hiljem liitus Ungari klubiga. Eelmisel hooajal pisteliselt Nõmme Kalju värve esindanud Ahjupera liitub nüüd taas oma kasvatajaklubiga.

Hetkel ravib Ahjupera vigastust ning kollase Tuleviku vormi selga tõmbamist peab ta veel hetkel ootama.

“Nüüd peaks meie komplekteeritus lõplik olema ning antud tööga võib igati rahule jääda. Oleme tagasi koju toonud peaaegu kõik võimalikud viljandlased,” kommenteeris klubijuht Raiko Mutle.

“Ahjupera väljakule tulemist peame aga veel ootama ning laseme tal rahulikult oma vigastusest lõplikult paraneda. Siiski on see märk sellest, et meie klubisse ja meeskonda usutakse. Kui ta mänguvalmis on siis saame ühe väga vajaliku käigu ründesse juurde. Ta on suurte kogemustega ning sobib meie mänguplaani suurepäraselt. Ilmselgelt on meil tema liitumise üle hea meel."

“Kuna ma pole hetkel täiesti mänguvalmis ja ravin vigastust ning mul puudus meeskond, siis otsustasingi Tulevikuga liituda. Saan võtta rahus aega, et ennast vormi seada,” kommenteeris Ahjupera ise. '
“See on huvitav ja samas ka igati loogiline otsus nüüd oma koduklubi eest Viljandi jalgpalli tagasi anda. Möödas on täpselt kümme aastat, mil viimati Tuleviku särki kandsin,” lisas Ahjupera. “Eesmärk on kõigepealt terveks saada ning siis oma panus meeskonda anda. Usun, et üheskoos võime Tulevikuga häid tulemusi teha!”