Teatavasti lisavad Eesti tippliigale sel hooajal värvi Martin Vunk, Marko Meerits, Vladimir Voskoboinikov, Sander Post ja Aleksandr Dmitrijev. Nende kõrval on aga silma hakanud näiteks Rauno Alliku, Artur Rättel, Ilja Antonov, Rimo Hunt ja Andre Frolov.

„Mitmed noored mehed on Premium liigas kanda kinnitanud ja panevad ka koondise treenerid endast rääkima ja mõtlema. Nad on meie diskussiooniobjektid,“ tunnistab Kivisild Jalkas.

Värske Jalka kaaneloos räägib FC Flora postide vahel seisev Marko Meerits, et pole olemas võimatuid unistusi. Hollandi kõrgliigast Arnhemi Vitesse'ist endisesse koduklubisse laenule tulnud väravavaht usub, et suudab täita oma unistused.

Lähemalt teeb Jalka tutvust ka Enar Jäägeri, Janar Toometi, Martin Reimi ja Jaak Printsiga. Jääger räägib klubiotsingutest, Reim õpipoisiaastatest treeneriametis, Prints kirest teatri ja jalgpalli vastu ning Toometit analüüsivad tema juhendaja Igor Prins ja endine treener Indrek Zelinski.

Kui enamasti tehakse klubiloode külgedel juttu konkreetsest klubist, siis seekord vaatleb Jalka konkreetset maakonda - Järvamaad. Huvitavate arvamuslugudega astuvad üles Tammeka pressiesindaja Erki Tarro, lapsevanem Kirsi Altjõe, kogukonnast kirjutav Lennart Komp ja peatoimetaja Indrek Schwede.

Värske Jalka postritel on Marko Meerits, Marco Reus, David Beckham ja Arturo Vidal. Ajakiri uurib ka, kuidas läheb ekskoondislastel Aivar Annistel, Viktor Aloneni ja Jaanus Sirelil.

Jalka ilmub 68-leheküljelisena 12 korda aastas, ühe numbri hind on 1,85 eurot. Ajakiri on saadaval kioskites ja poodides üle Eesti.