Küsimusi on palju – Jalka pakub vastuseid! Kui tabel lugeja kas seitsmendasse taevasse viinud või harja punaseks ajanud, saab edasi liikuda teiste teemadeni. Saja parima hulka mahtunud endine kaitsemängija Urmas Kirs annab Jalkale põhjaliku intervjuu, kust ei puudu maadlus Alessandro Del Pieroga, Soome-ihalus, edasi lükatud matš Šotimaaga ning legendaarsed Küprose laagrid. Muideks reastas Kirs 10 parimat Eesti jalgpallurit, keda ta oma silmaga näinud ning mehe edetabel on vimkasid täis.

Meenutame, millised tuuled puhusid 2007. aastal Eesti koondises. Vihjeks võib öelda, et palju tähelepanu saab Viggo Jenseni kurikuulus rombitaktika. Loo juurest ei puudu ka koondise abitreeneri Janno Kivisilla märkmikust pärit taktikalised asetused ning pilk sellele, kes toonastest koondislastest siiani vutiplatsidel rivis on. Tuletame meelde Jalka kõiki esikaasi ning ajakirja esimest numbrit.

Jalka külastas Londonit, kus jälgis Tottenham Hotspuri ning Londoni Arsenali vahelist tulist mõõduvõttu. Reportaažist saab teada, millised meeleolud mängupäeval valitsesid. Uurime, kus töötavad Pärnu Linnameeskonna poolprofessionaalid, mis see mõiste õigupoolest tähendab ning milline on nende päevaplaan. Kuidas määratlevad end Tartu JK Tammeka ja Paide Linnameeskond, kas neid võib samuti poolproffideks kutsuda? Oma sümboolse koosseisu on seekord meisterdanud Lembit Ulfsak. Nimeka näitleja tiim on tugevalt rünnakule orienteeritud. Persoonirubriigis saab sõna mullu ajateenistuses viibinud Tallinna FC Flora jalgpallur Brent Lepistu. Mida mõtleb ning tunneb Eesti koondist esindanud tippsportlane, kui ta aastaks tavaelust kõrvale jääb?

Mängijaks luubi all on seekord Nõmme Kalju FC poolkaitsja Sören Kaldma. Juttu tuleb ka Koeru jalgpallist, FC Otepää treenerist Martin Tederist, naismängijatest, kes võiks välismaa poole kiigata ning Jugoslaavia jalgpallist. Postritel on Signy Aarna, Christian Eriksen, Keylor Navas, Gonzalo Higuain ning Luis Suarez.