Vassiljevi eestvedamisel võitis Bialystoki Jagiellonia võõrsil 4:0 Wrocławi Śląski. Vassiljev andis esimesele kahele tabamusele resultatiivse söödu, kohtumise kolmanda värava lõi poolkaitsja mängu 50. minutil. Õnnetumalt möödus nädalavahetus Ken Kallaste ja Kielce Korona jaoks, kes jäid võõrsil 0:4 alla Leczna Gornikule. Jagiellonia on Poola kõrgliiga tabeli tipus 19 punktiga, sama arv punkte on koos ka Gdanski Lechial ja Niecieczal. Korona on 14 punktiga kuues. Tuleval pühapäeval lähevad Kielces vastamisi Korona – Jagiellonia.

Rootsi kõrgliigas avas oma uue koduklubi Kalmari eest väravatearve ründaja Henri Anier, kes lõi meeskonna 2:0 võidumängus Östersundsi üle kohtumise avavärava. Tabeliliidriks tõusis tänu Malmö 1:3 kaotusele Djurgårdenile Andreas Vaikla koduklubi Nörrkoping, kes alistas eestlasest puuriluku abiga võõrsil 2:1 Helsingborgi. Anieri koduklubi Kalmar on liigatabelis 16 meeskonna seas kümnendal kohal. Norrköping on taas võistlustules juba kolmapäeval, mil võõrsil minnakse vastamisi just Kalmarile kaotanud Östersundsiga. Kalmar võõrustab samal päeval Falkenbergi ning nende nädala teine kohtumine leiab aset laupäeval võõrsil Jönköpings Södra vastu.

Tšehhi kõrgliigas sai resultatiivse söödu kirja Siim Luts, kui tema täpse tsenderduse järel Bohemians 1905 matši Praha Dukla vastu juhtima läks. Lõpuks jäädi vastasele siiski alla tulemusega 1:4. 16 meeskonna liigas on Bohemians 11. kohal. Homme kohtub Bohemians võõrsil karikamängus tugevuselt kolmandas liigas mängiva Hulini Spartakiga, laupäeval võõrustatakse liigamängus Příbrami.

Euroopa liigas kaotasid meeskonna algkoosseisu kuulunud Sergei Zenjov ja Gabala võõrsil 1:3 Anderlechtile (Belgia). Aserbaidžaani liigas kolmandal real asetsev Gabala on võistlustules taas täna õhtul, kui võõrustatakse Bakuu AZALi.

Norra meistrivõistlustel said 90 minutit kirja ja võidurõõmu maitsta nii Karol Mets kui ka Taijo Teniste. Mets ja Stavangeri Viking olid laupäeval 1:0 üle Moldest, päev hiljem alistas Teniste meeskond Sogndal 3:0 Sarpsborg 08. Liiga kindel liider Rosenborg oli 2:0 parem Kristiansandi Startist, Vålerenga viigistas võõrsil 1:1 Haugesundiga. Pavel Londak ega Enar Jääger jätkuvalt oma meeskondi aidata ei saanud. Viking on tabelis kuuendal kohal, Sogndal tõusis Vålerenga ette üheksandaks.

Soome kõrgliigas läks möödunud nädalal Mihkel Aksalu selja taha kahe mänguga vaid üks pall. Esmaspäeval viigistas Seinäjoki JK (SJK) võõrsil Albert Prosa koduklubi Rovaniemi Palloseuraga (RoPS) 1:1, nädalavahetusel alistas SJK 1:0 Mariehamni. Prosa ja RoPS alistasid nädalavahetusel samuti 1:0 Vantaa PK-35. Prosa tegi kaasa mõlemas mängus – kohtumises SJK-ga sekkus ta mängu vahetusest, Vantaa vastu kuulus ta võistkonna algkoosseisu. Tabelis on RoPSil kirjas 44 punkti, mis annavad kolmanda koha ning tihedas heitluses on SJK 43 punktiga seitsmes. Kolmapäeval kohtub SJK liigas võõrsil Vaasa Palloseuraga, nädalavahetusel võõrustatakse karikamatšis Helsingi JK-d (HJK). Just HJK-le sõidab kolmapäeval külla RoPS, teise liigamängu peab RoPS nädala lõpus kodus Mariehamni vastu.

Inglismaa Premier League’is sai võidu kirja Ragnar Klavani koduklubi Liverpool, kes alistas võõrsil 2:1 Londoni Chelsea. Eesti koondise kapten meeskonna koosseisu ei kuulunud. Sel nädalal läheb Liverpool väljakule kahel korral ning esimene mängudest leiab aset juba homme, kui liigakarikavõistlustel minnakse võõrsil vastamisi tugevuselt teises liigas mängiva Derby Countyga. Laupäeval võõrustab Liverpool liigas Hull Cityt.

Mattias Käit ja Fulhami U23 võistkond said läinud nädalal kirja kaks võitu. Esmalt alistati esmaspäeval 3:0 Aston Villa eakaaslased, nädalavahetusel oldi tulemusega 2:1 võõrsil paremad Stoke Cityst. Käit sekkus esmaspäeval mängu 62. minutil, teises kohtumises tegi ta kaasa kogu mängu.

Hollandi kõrgliigas ei jagunud nädalavahetusel mänguaega Henrik Ojamaa jaoks, kui tema koduklubi Go Ahead Eagles võõrsil 0:2 Vitessele alla vandus. 18 meeskonnaga liigas on Go Ahead Eagles kuue vooru järel nelja punktiga 15. kohal. Kolmapäeval kohtuvad Ojamaa ja Go Ahead Eagles võõrsil karikamängus madalamates liigades palliva Dongeniga, nädalavahetusel on ees ootamas liigamatš AZ Alkmaariga.

Valgevene kõrgliigas jäid pingile nii Barõssavi BATE vasakkaitsja Artur Pikk kui ka Saligorski Šahtjori väravavaht Artur Kotenko. Mõlemad meeskonnad korjasid siiski kolm võidupunkti ning tabeli kaks esimest kohta hõivavad just BATE ja Šahtjor, kuigi kaht meeskonda lahutab juba 15 punkti. Sel nädalal on mõlemat meeskonda ees ootamas kaks mängu, kui kolmapäeval jätkatakse karikamängudega. BATE kohtub karikasarjas Minski Islotšiga ning nädalavahetusel liigas Navapolacki Naftaniga, Šahtjori vastased on vastavalt Grodna Neman ning FC Vitsebsk.

Ungari meistrivõistlustel tegi Mezokövesd-Zsory nädalavehtusel võõrsil 1:1 viigi Diósgyőriga. Tarmo Kink meeskonna koosseisu ei kuulunud. Liigatabelis tõusis Mezokövesd-Zsory kaheksandale kohale. Nädala keskel õnnestus meeskonnal aga pääseda karikavõistlustel järgmisse ringi, kui võõrsil alistati 2:0 Rakamaz. Sel nädalal on võistkonda ees ootamas kaks liigamängu. Neist esimeses võõrustatakse kolmapäeval Paksi SE-d, laupäeval on võõrsil Mezokövesd-Zsory vastaseks Budapesti Vasas.