Hetkeseisuga on Piletilevis saadaval veel tuhatkond pääset. Järjekordade vältimiseks on tark osta pilet päeva jooksul eelmüügist ja saabuda staadionile varakult, sest matšile on oodata üle 8000 inimese, teatab Eesti Jalgpalli Liit.

A. Le Coq Arena avatakse publikule kell 19:30, mil algab muusikaprogramm ja suurel ekraanil näidatakse videoklippe. Kohapeal saab osta mängu kava, tasuta on võimalik lugeda Õhtulehe värsket Eesti – Türgi mängu erilehte. Avatud on toitluspunktid ja osta saab fännitooteid, arveldamine toimub sularahas.

Orienteeruvalt kell 20:45 saabuvad koondised soojendusele, kell 21:20 on mängueelne rivistus ja hümnide esitamine. Avavile antakse kell 21:30.

Korraldajad soovitavad nii parkimiseks kui ka staadionile sisenemiseks aega varuda. Ummikute vältimiseks on mõistlik tulla matšile ühistranspordiga või jalgrattaga – Sportland Arenal on avatud tasuta rattaparkla. Autoga saabujatel tuleb arvestada, et parkimiskoha leidmine võib võtta palju aega ning ümberkaudsetel tänavatel on liikumine piiratud.

Staadionile sisenemiseks on tarvis läbida turvakontroll. Koju tuleb jätta oma söök ja jook ning endale ja teistele ohtlikud asjad. Suuremate kottide jaoks on staadionil olemas tasuta pakihoid.