"Ürituste külastajad kasutavad viimasel ajal eelmüüki tavalisest vähem, kuid et staadioni väravas ei tekiks pikki järjekordi, soovitame inimestel Piletilevist pääse ära osta - nii on võimalik kõigil aega kokku hoida ja inimesel endale rahulikult meelepärane istekoht valida. Lisaks toimub staadionil maksmine vaid sularahas," märkis Eesti Jalgpalli Liidu peasekretär Tõnu Sirel.

Kolmapäeval kell 20:00 A. Le Coq Arenal algava Eesti - Fääri saared kohtumise piletimüük paikneb hetkel Piletilevi nädala müügi TOP 10-s kõrgel 2. kohal.

"A. Le Coq Arena väravad avatakse 2 tundi enne kohtumise algust. Staadioni ümber toimuvad mängueelsed üritused lastele, kus noored saavad oma osavust proovida, avatud on müügipunktid. Tuletame meelde, et söögi, joogi ja piletite eest tasumine toimub vaid sularahas," lausus Sirel.

Liiklusummikute vältimiseks on publikul soovitatav tulla A. Le Coq Arenale ühistranspordiga, staadioni läheduses on parkimine tasuline. 

Mängu vaatama tulles ei tohi kaasa võtta endale ja teistele ohtlikke esemeid, suuremad kotid on soovitav koju jätta, sest nende kontroll viidab palju aega. Oma söök ja jook tuleb samuti koju jätta. Vastavalt UEFA reeglitele ei tohi staadionil müüa alkoholi. Staadionile võib kaasa võtta fotoaparaadi, välja arvatud suured profikaamerad (suur objektiiv, fotokott).

Staadionile saabudes tuleb läbida turvakontroll - selleks palutakse oma pilet varakult välja otsida ja seda näidata kõigile turvatöötajatele, kes seda küsivad. Inimestel palutakse vaadata piletile kirjutatud infot selle kohta, millisest trepist konkreetse piletiga sisse pääseb, sest staadionile on võimalik siseneda vaid piletil märgitud trepi kaudu.

EM-valiksarja kohtumise Eesti - Fääri saared pääsmed on müügil Piletilevis - küljetribüüni pilet maksab 150 ja otsatribüüni pääse 125 krooni, sooduspiletid vastavalt istekohale 100 ja 75 krooni. Sooduspileteid saavad osta 1988.-2003. aastal sündinud ja 1950. aastal või varem sündinud isikut tõendava dokumendi alusel. Mängule tulles tuleb isikut tõendav dokument kaasa võtta ja esitada. 2004. aastal ja hiljem sündinud pääsevad mängudele tasuta, kui nad istuvad lapsevanema süles.