Eesti – Island maavõistlus on Eesti koondise selle aasta esimene kodumäng, samuti on tegemist legendaarse keskkaitsja Raio Piiroja lahkumismatšiga.

Eesti vastane Island asub FIFA edetabelis väga kõrgel 35. kohal, hiljuti alistas saareriik EM-valikmängudes Türgi ja Hollandi, eelmises MM-valiksarja jõudis Island play-offi.

„Varasem kogemus ütleb, et Eesti pealtvaataja jätab piletiostu hilja peale, seega on lähinädalatel oodata aktiivset huvi pääsmete vastu. Soovitame kõigil teha ost varakult Piletilevist, sest nii on võimalik valida endale sobiv istekoht, saada parim hind ja säästa aega,“ selgitas Eesti Jalgpalli Liidu peasekretär Anne Rei.

Pääsmed on eelmüügis Piletilevis hinnaga 14 ja 12 eurot, sooduspilet maksab 10 eurot. Sooduspilet kehtib 1996.–2007. aastal ja 1952. aastal või varem sündinutele koos soodustust tõendava dokumendiga (nõutav kohapeal). 2008. aastal ja hiljem sündinud pääsevad sisse tasuta, juhul kui istuvad piletiga saatja süles (kui on soov eraldi istekohaks, siis tuleb osta sooduspilet).

LHV jalgpallikaardi omanikule on täispilet 10% soodsam. Mängupäeval staadioni piletikassas maksavad kõik pääsmed 14 eurot.