„Oleme Sportradariga erinevates vormides – seminarid, kihlveopettuste ennetamine ja uurimine, infovahetus – koostööd teinud juba 5 aastat. Tegemist on oma ala maailma tipuga, kes teeb koostööd nii UEFA kui ka paljude teiste spordialadega,“ selgitas EJLi peadirektor Tõnu Sirel.

Sportradari süsteem jälgib ülemaailmselt kihlveoturgude käitumist kõigil Eesti koondiste mängudel ning kõigil klubijalgpalli kohtumistel. Info mängudel toimuvast koos põhjaliku analüüsiga jõuab operatiivselt EJLini.

„Eesti alaliidu entusiasm ja meievaheline usalduslik suhe väärib eraldi esiletoomist. Nende pühendumus ausale mängule on läbi aastate olnud järjekindel ja pole kunagi kõikuma löönud,“ lausus Sportradari esindaja Johannes Ranke. „Nüüd lisasime koostööle ausa mängu vallas ka partnerluse mängude andmete edastamisel, mis on märk pühendumusest ja Eesti alaliidu usaldusest meie suhtes.“

Sportradar on maailma juhtiv spordiga seotud andmete ja kihlveoturu spetsialist, kellel on koostöö nii meediaettevõtete, kihlveokontorite, spordialaliitude kui ka riigiasutustega. Ettevõtte peakorter asub Šveitsis, kuid esindused paiknevad 30 linnas üle maailma. Sportradaril on üle 750 töötaja.