„Näitame siinsetele treeneritele, kuidas viime läbi koolitusi Eestis,“ sõnas endine koondise peatreener, Eestis UEFA Pro-litsentsi koolitust andev Pijpers. „Teeme neile aste-astmelt oma mõttekäigu selgeks ning räägime, milline on meie idee jalgpallist,“ lisas hollandlane.

Eesti U21 ja U23 koondiste peatreeneri kohusetäitja Urmas Kirs lisab, et kohalik kultuur on küll täiesti teistsugune, kuid tihtipeale on probleemid sarnased. „Mind üllatasid mõned küsimused, sest sarnased teemad on meil esil ka Eestis. Anname neile nõu, kuidas meie taoliseid situatsioone lahendame.“

Kariibi mere saartel toimub kaks eraldi koolitust – esimene neist leiab aset Saint Kittsi saarel, kus osalevad Saint Kitts ja Nevise noortekoondise ja kohalike kõrgliigaklubide treenerid. Teine koolitus leiab aset Antigua saarel.

Saint Kitts ja Nevis - Eesti maavõistlus toimub kohaliku aja järgi 19. novembril kell 20.00 (Eesti aja järgi 20. novembril kell 02.00 öösel), Antigua ja Barbuda - Eesti maavõistlus kohaliku aja järgi 22. novembril kell 19.00 (Eesti aja järgi 23. novembril kell 01.00 öösel).