Sportland Arena on Eesti tuntuim ja kvaliteetseim kunstmurustaadion, mille kattele on FIFA väljastanud kõrgeima ehk kahe tärni sertifikaadi. See tähendab, et taolisel kunstmurukattel saab mängida mistahes Eesti-siseseid ja rahvusvahelisi kohtumisi, aga ka seda, et kunstmurukatte hooldamisel järgitakse FIFA kõrgeid nõudeid. Lisaks on Sportland Arenal altküte, mis tagab selle, et kunstmuru mänguomadused on aastaringselt väga head.

Sportland Arenal on peetud palju Premium liiga kohtumisi, meeste ja naiste Superkarikfinaal ning samuti U-17 EM-valikmängud Eesti – Wales ja Inglismaa – Põhja-Iirimaa.

„Meie jaoks on oluline, et jätkame koostööd oma pikaajalise partneriga – aastal 2016 täitub 10 aastat sellest, kui Sportland Arena omale sellise nime sai,“ lausus EJLi peadirektor Tõnu Sirel.

„Sportland on fanaatiline Eesti spordi toetaja. Tänu Eesti Jalgpalli Liidu kvaliteetsele tööle omab see projekt lisaks kõrget reklaamväljundit. Meil on hea meel kaasa aidata Eesti jalgpalli arengule,“ lisas Gerd Kiili, Sportland Eesti AS tegevjuht.