„Ungari Jalgpalli Liidu litsentseerimismänedžer ja litsentseerimise finantsekspert tutvustasid klubide litsentseerimist Ungaris, sealhulgas peatuti pikemalt finantskriteeriumite ja klubi monitooringu nõuete tutvustamist kohalikel meistrivõistlustel,” sõnas Kadri Jägel.

Lisaks võõrustajale tegi esitluse ka Eesti, kui Birgit Veebel tutvustas naiste klubide litsentseerimist Eestis. Lisaks jagas UEFA juhiseid uue litsentseerimise korraga lisandunud kriteeriumide täitmiseks ning tutvustas uut programmi, kuhu UEFA litsentsitaotlejad hakkavad sisestama finantsandmeid klubide monitooringu nõuete täitmiseks

UEFA poolt olid teiste seas värskeimat infot jagamas klubide litsentseerimise juht Aleš Zavrl, litsentseerimismänedžer Daniele Bernardi ning FFP spetsialist Michel Jacquemoux.
Osalejaid oli lisaks Eestile ka Austriast, Aserbaidžaanist, Valgevenest, Bosnia ja Hertsegoviinast, Tšehhist, Taanist, Prantsusmaalt, Gruusiast, Ungarist, Islandilt, Kasahstanist, Liechtensteinist, Moldovast, Venemaalt, Serbiast, Slovakkiast, Türgist ja Ukrainast.