Eesti Jalgpalli Liidu peakohtuniku Uno Tutki sõnul oli Infonetil mitu võimalust, kuidas nad saanuks Mašitševi mängu jätta, kuid millegipärast neid ei kasutatud.

"Variante on igasuguseid - teha number 13 ise tavalise arstiteibiga või anda talle selga mitte kellelegi kuuluv ilma nimeta särk ning informeerida kohtunikku, et Mašitšev mängib nüüd selle numbriga," pakkus Tutk. "Klubi, kes tahab Euroopasse murda, võiks sellele mõelda. Ilmselt jäi klubil kreatiivsusest puudu. Kohtunik ei saa ka neid variante lauale lüüa, sest temal on vaja mäng läbi viia."

Jalgpalliliidu infojuht Mihkel Uiboleht märkis, et tegelikult juhtis kohtunikebrigaad Infoneti tähelepanu sellele, et Mašitševi särk tuleb korda teha, juba vaheajale minnes. Vaheajal Infonet teipis särgile numbri, kuid kohe teise poolaja alguses tuli teip Mašitševi särgi küljest ära. Peakohtunik pöördus Mašitševi poole vene keeles ja palus tal varustus korda teha, et seejärel väljakule naasta. "Peakohtunik oli valmis igasugusteks lahendusteks, Infoneti poolne vahetus oli tallegi üllatus," sõnas Uiboleht.

Sarnane olukord võib tekkida, kui mängija särk saab veriseks või rebeneb lõhki. "Kui mängija saadetakse varustust korrastama, siis selle aja mängib klubi vähemuses. Kui varustust korda ei saa, on võimalik ta välja vahetada. Kõik, mis toimus, oli reeglitele vastav," lisas Tutk.

Flora võitis kohtumise 2:0 ning tõusis tabelis ainuliidriks. Infonet on avavoorust teenitud ühe viigipunktiga kuues.