96 noort Kohtla-Järve Järve Vene Gümnaasiumist, Kohtla-Järve Maleva Põhikoolist ja Kohtla-Järve Ahtme Gümnaasiumist saavad kaasa elada Eesti – Maroko mängule ning kohtuvad vastasseisu eel ka Flora poolkaitsjaga, kes räägib oma elust ja mängijakarjäärist. Vestlust viib läbi Dmitri Kulikov.

Integratsiooniprojekt „Me kõneleme jalgpalli 2018” toimub juba kolmandat aastat. Projekti eesmärgiks on tutvustada vene keelt kõnelevatele noortele Eesti jalgpalli ning innustada neid oma sportlikke eesmärke saavutama. Siiani on projektis kaasa löönud Sergei Pareiko, Andrei Stepanov, Joel Lindpere, Sergei Terehhov, Vladimir Voskoboinikov, Artur Kotenko, Gert Kams ja Kristen Viikmäe.

Lisaks sellele, et lastel avaneb võimalus külastada erinevaid koondise mänge, saavad projekti raames sel aastal 10 Ida-Virumaa treenerit võimaluse osaleda tasuta jalgpalliliidu koolitustel ja neljas linnas korraldab EJL tüdrukute jalgpallifestivale. Erinevad tegevused viiakse läbi jalgpalliliidu eestvedamisel ja seda rahastavad Kultuuriministeerium ning Integratsiooni ja Migratsiooni Sihtasutus Meie Inimesed.