Ürituse korraldamise eesmärk on toetada vähiravifondi „Kingitud elu“, mis on loodud aitamaks vähihaigeid, keda haigekassa ei toeta ehk kes peavad oma elupäästvad ravimid ise välja ostma. Kurb tõsiasi on aga see, et moodsad ja personaalsed täisväärtuslikke elupäevi pikendavad vähiravimid on väga kallid – ühe kuu doos maksab enamasti tuhandeid eurosid.

Viimsisse on oodatud kõik huvilised koos perega. Tegevused toimuvad kolmel väljakul, millest ühel saavad poisid ja tüdrukud aega sisustada EJLi treenerite käe all. Osaleda saab erinevates osavusmängudes, žongleerida, panna end proovile teatevõistlustes jpm. Kõigile osalejatele on ette nähtud auhinnad. Erikülaline on Eesti rekordinternatsionaal Martin Reim.

Lisaks on heategevuslikul oksjonil võimalik soetada Eesti koondislaste autogrammidega mängusärk ning pall. Oksjon algab orienteeruvalt kell 14.

Teistel väljakutel leiavad aset rühmatreeningud MyFitnessi treenerite juhendamisel ja koos Getter Jaani ja Uku Suvistega ning tennisekoolitus Fredi Vöörmani Tenniseakadeemia juhendamisel.