Novembrikuu esimeses pooles maksis LHV Pank Eesti jalgpalli toetuseks alaliidule ja klubidele välja 5402 eurot, mis LHV jalgpallikaardi omanikud maksete tegemisega kogunud on. Iga makse, mis jalkakaardiga tehakse, tähendab valitud klubile 10-sendist toetussummat, mille maksab omalt poolt LHV Pank.

Kõige suurema toetuse kogusid tänavu kaardiomanike abiga Eesti Jalgpalli Liit, JK Tallinna Kalev, Tartu Jalgpallikool Tammeka, Nõmme Kalju FC ja FC Kuressaare.

LHV jalgpallikaardi toetussüsteem on tänavu hoogu juurde saanud. Lisaks suurenenud toetussummale on rohkem ka kaardikasutajaid. Aktiivseid LHV jalgpallikaardi omanikke on kokku rohkem kui 930 ning kaardiga tehtud tehingute arv suurenes võrreldes eelmise aastaga koguni 44%.

Tänavu märtsis teatasid EJL ja LHV jalgpallikaardi toetussüsteemi uuendamisest. Muutus põhimõte, mille järgi LHV jalgpallikaardiga tehtud tehingud klubidele ja koondisele toetust koguvad. Jalgpallikaardi omanik toetab oma lemmikklubi sellega, et maksab kaardiga ostude tegemisel ja LHV maksab tema valitud klubi või rahvuskoondise toetuseks 10 senti iga ostu kohta. Toetada saab enamikke Eesti klubisid alates kõrgliigast kuni madalamate liigadeni, sealhulgas naiste ja noorte klubisid.

LHV jalgpallikaardil pole väljastus- ega hooldustasu, see on EJLi ametlik toetajakaart: selle omanik pääseb Eesti koondise mängudele soodsamalt ja saab soodustusi ka EJLi teiste ametlike toetajate juures.

LHV Pank on EJLi ametlik peatoetaja ja Eesti rahvuskoondise peatoetaja alates 2010. aastast ning toetab jalgpalli ka noortejalgpalli ja kohaliku liiga tasandil.