Eesti vanim jalgpalliklubi tähistab juubelit staadionikontserdiga, kus esinevad Eesti Kaitseväe Orkester, Traffic ning Tanel Padar&The Sun. Samuti toimub Eesti jalgpallimeistrivõistluste esiliiga 25. vooru ettepeetav mäng Tallinna Kalevi ja Pärnu Linnameeskonna vahel.

Eelseisev mäng ja kogu päev on nii kõikidele mängijatele kui tervele klubile väga eriline: vähesed jalgpalliklubid saavad ette näidata nii kireva ajaloo nagu Kalevil see on," märkis Kalevi peatreener Sergei Ratnikov. "See kuupäev ei ole pidupäevaks mitte vaid Kalevile, vaid tervele Eesti jalgpalliperele. Seetõttu kutsume kõiki jalgpallisõpru reedel staadionile, et üheskoos nautida põnevat jalgpalli ning heatasemelist eesti muusikat."

Kalevi Keskstaadioni väravad avatakse reedel kell 17.00 ning kell 17.30 annab meeleoluka kontserdiga juubeliüritusele avapaugu kõrgelt hinnatud Eesti Kaitseväe Orkester. Kaitseväega on Kalevil läbi ajaloo olnud väga tihe koostöö, kusjuures Kalevi tänavuse hooaja suurim väravakütt Rimo Hunt oli üks paljudest Eesti meestest, kes osales äsjalõppenud suurõppusel "Kevadtorm 2011".

Soovitame pileti osta eelmüügist. Pileti hind on eelmüügist 7 eurot, kohapeal maksab pilet 10 eurot.

1930. aastal Eesti meistriks ning 1955. aastal Eesti NSV meistriks tulnud Tallinna Kalev mängib 2011. aastal Eesti jalgpallimeistrivõistluste esiliigas, kuid on Meistriliigasse naasmise kursil. Pühapäeval toimunud esiliiga 12. voorus alistasid kalevlased samuti pika ajalooga TJK Legioni 5:1, millega tõusti liigatabelis ainuliidriks.

Esindusmeeskonna kõrval on Kalev väga palju panustanud noortetööle, mille tulemusel kuulub klubisse üle 400 erinevas vanuses jalgpalluri, sealhulgas ligi 40 naist.