Bernhardti puhul tõsteti esile eelkõige head tööd U-21 ja U-19 noortekoondiste juures, tänu millele sai jalgpallisõber nautida nende koondiste silmapaistvaid esitusi valikturniiridel.

Jalgpallihaigla liige Jorgan arvas: "Eelmisel aastal olid U-21 koondise tulemused väga sümpaatsed ning loodetavasti on nende taga varasem aastatepikkune töö noortega. Frank Bernhardt teeb siinsete noortega head tööd ning on U-21 koondise kenasti kokku mängima pannud."

2009. aasta Jalgpallijobu tiitli vääriliseks valisid fännid aga Eesti Jalgpalli Liidu piletipoliitika Brasiilia mängu eel. Peamiselt ei oldud rahul sellega, kuidas vahetult enne kohtumist piletihindu järsult alandama asuti.

Jalgpallihaigla liige Torn lisab veel oma põhjenduses: "Oli mänge, kus arvestades mängu suurejoonelisust, oleks võinud tunduvalt rohkem publikut olla. On teada, et leidub toetajaid, kes on alati kohal, aga on ka huvilisi, kes vaatavad esmalt rahakotti."

Jalgpalligeeniusele ning Jalgpallijobule auhindade üleandmine toimub järgmise Eesti koondise kodumängule järgneval afterparty´l. Täpne aeg ja koht selguvad hiljem.