Eesti jalgpallikoondis kohtub täna kell 20:00 algavas sõprusmängus Trinidad ja Tobago meeskonnaga.

Eesti Jalgpalli Liit soovitab kõigil, kes planeerivad külastada täna õhtul A. Le Coq Arenal toimuvat Eesti – Trinidad ja Tobago maavõistlust, soetada pilet eelmüügist, et säästa enda ja teiste aega.

„Praktika näitab, et viimasel hetkel on palju piletisoovijaid ning inimestel on mõistlik enda aega säästa ja pääse juba päeva jooksul Piletilevist soetada. Seda saab teha ka internetikeskkonnas – nii kulub selleks vaid paar minutit, samas kui järjekorras seismine võtab rohkem aega,“ märkis EJLi peasekretär Anne Rei.

A. Le Coq Arena avatakse publikule kell 18:00, koondised saabuvad mängueelsele soojendusele kell 19:15. Mängueelne kätlemine, kus aukülaliseks on Dave Benton, ning hümnide esitamine, kus Eesti hümni laulab Teele Viira, algab kell kell 19:50. Pall pannakse mängu kell 20:00.

Liiklusummikute vältimiseks on publikul soovitatav tulla A. Le Coq Arenale ühistranspordiga. Staadioni juures on võimalik autot parkida vaid erilubadega.

Sissepääsu kiirendamiseks soovitatakse koju jätta suuremad kotid, mille läbivaatamine võtab rohkem aega. Koju tuleks jätta ka oma söök ja jook, sest staadionil on avatud toitluspunktid. Samuti on müügil erinevaid fännitooted. Kaupade eest tasumine toimub sularahas.

Vaata, mida A. Le Coqi löögirühm endast kujutab: