Mõlemal päeval on pealtvaatajate arv ületanud 10 000 piiri - kui avapäeval oli tribüünidel 11 138 inimest, siis nüüd 10 019. Eesti koondisele elas mängus Kreekaga Kadriorus kaasa 3345 pealtvaatajat, Haapsalus jälgis Prantsusmaa - Horvaatia vastasseisu 1182 huvilist. Rakveres tuli tribüünidele 1712 vutisõpra, kes nägid Inglismaa 2:1 võitu Serbia üle, Lillekülas oli Portugal - Hispaania põnevusmängul pealtvaatajaid 3780.

"Turniir on seni pakkunud palju põnevust ja suurepärast jalgpalli. Hetkel on ainsana endale koha poolfinaalis kindlustanud Prantsusmaa, ülejäänud kolme pääsme nimel käib kõva võitlus," märkis U19 EM-finaalturniiri direktor Anne Rei.

U19 EM-finaalturniiril jõuab alagrupiturniir otsustavasse järku, kui esmaspäeval, 9. juulil toimub kolmas mänguvoor. Eesti võõrustab kell 17:00 Lillekülas Hispaaniat, samal ajal on Haapsalus vastamisi Portugal ja Kreeka. Kell 20:00 algavad mängud Kadriorus, kus kohtuvad Prantsusmaa ja Inglismaa, ning Rakveres, kus publik näeb Horvaatia ja Serbia kompromissitut heitlust.

3.-15. juulini Tallinnas, Rakveres ja Haapsalus peetav kuni 19-aastaste noormeeste Euroopa meistrivõistluste finaalturniir on Eesti spordiaasta suursündmuseks. Ajalooline sündmus, sest tegemist on esimese jalgpalli EM-finaalturniiriga Eestis ning ühtlasi on see esimene kord, mil Eesti jalgpallikoondis mängib EM-finaalturniiril. Euroopa meister selgub 15. juulil Lillekülas.

Pääsmed kõikidele alagrupikohtumistele on müügil Piletilevis hinnaga 3 eurot. 12. juulil Lillekülas toimuvate poolfinaalide ja 15. juuli finaali pääsme hind on 5 eurot.