Kui mullu osales laagrites rekordilised rohkem kui 1700 noort, siis nüüd soovitakse purustada 1800 piir. Sel suvel on laagrinädalad 13.–17. juunini ja 8.–12. augustini, oodatud on kõik 2004.–2009. aastal sündinud noored ning varasem kokkupuude jalgpalliga pole oluline.

Praeguseks on juunikuu laagritesse ennast kirja pannud 724 last. Vabu kohti on hetkel 318. Registreerimine juunilaagritesse kestab 29. maini. Augustis toimuvatesse laagritesse on siiamaani registreerunud 390 last ning vabu kohti on 650. Nendesse laagritesse saab ennast kirja panna kuni 26. juulini.

Juunikuu laagrid: Ahtme, Emmaste, Haapsalu, Häädemeeste, Kadrina, Keila, Kihnu, Kose, Kuldre, Kuressaare, Kärdla, Laagri, Lihula, Orissaare, Põlva, Pärnu, Saue, Tamsalu, Tartu, Tallinn Ajax, Tallinn Kalev, Tallinn Kotka, Tallinn Nike, Tallinn Pirita, Tallinn Sportland (tüdrukud), Viljandi, Vinni, Võru.

Augustikuu laagrid: Ahtme, Antsla, Avinurme, Haapsalu, Kadrina, Keila, Kilingi-Nõmme, Kose, Kuressaare, Kärdla, Laagri, Orissaare, Põlva, Pärnu, Saue, Suure-Jaani, Tartu, Tallinn Ajax, Tallinn Kalev, Tallinn Kotka, Tallinn Nike, Tallinn Pirita, Tallinn Sportland (tüdrukud), Valga, Vinni, Voka, Väätsa, Ülenurme.

Laagri hind on 75 eurot. Hinna sees on jalgpallivarustus, mis sisaldab lühikeste varrukatega ning mängija eesnimega Nike särki, lühikesi pükse ja sokke (helesinine/must/helesinine). Lisaks tagatakse vesi ja puuviljad kogu päev jooksul, soe lõunasöök (v.a reedel), ekskursioonipäev A. Le Coq Arenale ning diplom ja meened mälestuseks. Lisainfot EJLi ja Rimi suvelaagrite kohta leiab jalgpalliliidu koduleheküljelt. Laagritesse saab registreerida SIIN.

Laagrite partneriteks on Rimi Eesti, A. Le Coq, Taisto Bussid, Nike, Fifaa, Premia, Amps ja Haribo.