„Kokku on registreeritud suveks juba ligi 1200 kohta, mis on väga hea tulemus. 11 juunikuu ja 3 augustikuu laagrit on juba ka välja müüdud,“ ütles EJLi noorteprojektide juht Teet Allas. „Soovitan võimalikult kiiresti oma laps kirja panna, sest nagu näha, võib olla varsti soovitud laagris kohad täis,“ sõnas Allas lisades, et registreerumine on sel aastal olnud veelgi tempokam kui varem.

Juuni laagrist osavõtnud pääsevad soodushinnaga ka teise laagrisse. Juunikuu laagrite nimekiri läheb lukku 21. mail kell 17:00 ja augustikuu laagritesse saab registreeruda hiljemalt 23. juuliks või kuni kohti jätkub.

Sel aastal on laagritesse oodatud kõik 2002-2007 sündinud lapsed ja ainult tüdrukutele mõeldud laagritesse on oodatud alates 2001. sünniaastaga huvilised. Varasem kokkupuude jalgpalliga pole oluline.

9.–13. juunini toimuvad laagrid Tallinnas (Kotka, Kalevi, Lasnamäe Ajaxi, Linnamäe, Nike Arena, Sportland Arena (ainult tüdrukud 6-12a)), Laagris, Keilas, Tabasalus, Kiilis, Kosel, Koerus, Viljandis, Põlvas, Tartus, Ülenurmel (ainult tüdrukud 6-12a), Pärnus, Kihnus, Valgas, Haapsalus, Vinnis, Tamsalus, Võrus, Iisakul, Toilas, Väätsal, Ahtmes, Narvas, Kuressaares ja Kärdlas.

11.–15. augustini on laagripaikadeks Tallinn (Kotka, Kalevi, Lasnamäe Ajaxi, Nike Arena, Sportland Arena (ainult tüdrukud 6-12a)), Laagri, Keila, Kiili, Kose, Koeru, Viljandi, Tartu, Ülenurme (ainult tüdrukud 6-12a), Pärnu, Valga, Haapsalu, Vinni, Avinurme, Iisaku, Toila, Väätsa, Ahtme, Narva, Kuressaare, Kärdla, Sillamäe ja Kilingi-Nõmme.

Ühes laagris osalemise hind on 60 eurot, mille hulka kuuluvad lisaks jalgpallivormile ka toit ja ekskursioonipäev. Kui laps soovib võtta osa laagrist nii juunis kui augustis, on teise laagri tasu 46 eurot.