Voor avatakse homme kell 13.00, kui samaaegselt saavad avavile Paide Linnameeskond - Viljandi Tulevik ning Nõmme Kalju - Tallinna Kalev omavahelised mõõduvõtud. Kohtumistele lähevad küll favoriitidena vastu kodumeeskonnad Paide ja Kalju, kuid nii Tulevikul kui ka Kalevil on õnnestunud juba sel hooajal oma seekordset vastast hammustada ja nii peavad väljakuperemehed medalikonkurentsis püsimiseks kohtumisele täie keskendumisega vastu tulema.

Laupäeval kell 16.00 pannakse pall mängu A. Le Coq Arenal, kui FCI Levadia on valmis võõrustama Narva Transi. Kui Levadia enam pärast nädalasisest Tallinna derbi kaotust endale punktiloovutamisi lubada ei saa, siis midagi lihtsat neilt piirilinna meeskonnalt oodata ei tasu, sest viimasest neljast mängust on Trans võitnud koguni kolm ja suutnud selle jooksul 2:2 viiki mängida ka valitseva meistri Nõmme Kaljuga.

Pühapäeval kell 13.00 saab Saaremaal näha aga tõelist püsimajäämise heitlust, kui tabeli hetke kaks viimast - 17 punkti peal olev FC Kuressaare ning neist punktiga maha jääv Maardu Linnameeskond omavahel vastamisi lähevad. Kuna hooaja lõpp läheneb, on antud kohtumise kaal väga suur ning kui emmal-kummal meeskonnal antud kohtumine ka võita õnnestub, on nad teinud tugeva avalduse vähemalt üleminekumängudele pääsemiseks.

Voorule tõmmatakse joon alla aga pühapäeval kell 15.00, kui ETV2 telemängus on Tartu Tammeka kodumurul võõrustamas tabeliliidrit FC Florat. Kuigi Flora edestab ühe vähempeetud mängu juures lähimat rivaali Levadiat juba viie punktiga, ootab neid hooaja lõpusirgel veel mitu keerulist takistust ja üks säärane ongi ees seismas pühapäeval taaralinnas. Kohtumisele peaks vürtsi lisama ka fakt, et viimase omavahelise kohtumise 9. augustil suutis Tammeka skooriga 1:0 enda kasuks kallutada.

Tabeliseisuga saab lähemalt tutvuda siin.

Premium liiga 30. vooru mängud:

21.09 kl 13:00 Paide Linnameeskond - Viljandi JK Tulevik (otse Soccernet.ee)
21.09 kl 13:00 Nõmme Kalju FC - JK Tallinna Kalev (otse Jalgpall.ee)
21.09 kl 16:00 Tallinna FCI Levadia - JK Narva Trans (otse ETV+/sport.err.ee)
22.09 kl 13:00 FC Kuressaare - Maardu Linnameeskond (otse Soccernet.ee)
22.09 kl 15:00 Tartu JK Tammeka - Tallinna FC Flora (otse ETV2)