25-aastane Veis on varem töötanud U17 koondise abitreenerina ning kuulunud mängijana Eesti noortekoondistesse ja Premium liigasse.

„Rahvusvahelised noortekoondiste mängud on näidanud, et füüsiline ettevalmistus on meie jaoks endiselt üks murekoht. Järgmise sammu tegemiseks oli vajalik erialaspetsialisti toomine meie osakonda. Andrei näol on tegemist noore teotahtelise mehega, kel on taskus ka väärt kogemus noortekoondise jalgpallurina,“ sõnas EJLi tehniline direktor Janno Kivisild.

Veis hakkab välja töötama nii A-koondise kui ka noortekoondiste kehalise ettevalmistuse kontseptsiooni ning saab seda ellu viia noortekoondistes, mille mängijatele asub ta looma ka individuaalseid treeningprogramme. Tema erialaseid teadmiseid saab siduda ka jalgpalliliidu mitmekülgse koolitusprogrammiga ning vigastuste ennetamisel.

„Tema ja [A-koondise füüsilise ettevalmistuse treeneri] Jimmy Högbergi koostöö saab olema väga tihe, sest meie jaoks on oluline, et A-koondis ning noortekoondised töötaksid sarnaste printsiipide alusel,“ lisas Kivisild.

UEFA B-litsentsiga Veis on lõpetanud Tallinna Ülikooli kehakultuuri erialal.