Vooru telemängus kell 17.00 Maarjamäe staadionil lähevad kokku teisel kohal asuv Tallinna FC Levadia ja viiendat pügalat hoidev JK Sillamäe Kalev. Viimase kolme hooaja jooksul on selge ülekaal olnud Levadial, kes 11 omavahelisest mängust võitnud üheksa ja viigistanud kaks. Viimati purustas Levadia kümnekesi Paide 4:1, Kalev aga viigistas 2:2 Kuressaarega.

Levadia peatreenerile Aleksandr Puštovile aga teeb kindlasti muret puuduvate mängijate nimekiri. Mängukeelu all on väravavaht Martin Kaalma, keskkaitsepaar Andrei Kalimullin ja Igor Morozov ning keskväljamaestro Konstantin Nahk. Mitmed noored on U-19 koondise juures.

Pinged on õhus ka kell 14.00 algavates kohtumistes. Narva JK Trans võõrustab Kreenholmi staadionil Nõmme JK Kaljut. Tabelis lahutab meeskondi kuus silma, kuid Kaljul on varuks kohtumine Floraga. Ajalugu on üsna selgelt Transi kasuks. Viis võitu, viis viiki ja vaid üks kaotus. Kalju tahab kindlasti revanšeerida Igor Prinsi debüütmängus saadud 0:1 karikamängu kaotuse.

Meistriliiga liider Tallinna FC Flora sõidab Tartusse külla sealsele JK Tammekale. Viimased 14 mängu võitnud Flora on alates 2005. aastast Tammeka vastu võitnud 21 mängu ja viigistanud kaks. Hooaja esimeses pooles head minekut näidanud tartlased soovivad samas kesiste tulemuste jada lõpetada.

Armutut heitlust on oodata Kuressaares, kus Saaremaa esindusmeeskond võõrustab Paide Linnameeskonda. 31 vooruga on mõlemad kogunud võrdselt 21 punkti, hetkel annab Kuressaarele edu suurem võitude arv. Viimased kaks hooaega Meistriliigas koos mängides on Kuressaare võitnud neljal, Paide kahel ja viiki on lepitud ühel korral.

Meistriliiga XXXII vooru mängud laupäeval, 2. oktoobril:

kell 14.00 Kuressaare linnastaadion (Staadioni 2, Kuressaare)
FC KURESSAARE – PAIDE LINNAMEESKOND

FC Kuressaare peatreener Sergei Zamogilnõi: "Meil seisab ees raske ja vastutusrikas ülesanne, austame vastast, aga me ei taha kaotada. Ma arvan, et me oleme kohtumiseks valmis ja peame lihtsalt rahulikult mängima oma mängu."

Mängija Reijo Kuusik: "Mängud Paidega on alati printsipiaalsed lahingud olnud, eriti hooaja lõppfaasis, kus iga väiksemgi vääratus võib maksta Meistriliigasse püsimajäämise. Keskendume ainult oma mängule ja võitleme iga olukorra eest lõpuni, sest ainult nii on meil šanss saavutada positiivne resultaat."

Paide peatreener Meelis Rooba: "Väga printsipiaalne mäng - Kuressaare on meie masti vastane, kellega pole olnud ükski mäng kerge. Kui tahame võita, peame tegema hea pingutuse."

Poolkaitsja Ervin Kõll: "Kuressaares on alati raske mängida. Meie mõlema jaoks on otsustav mäng."

Peakohtunik: Urmo Visnapuu
Abikohtunikud: Heigo Paglant, Marek Lillmaa

kell 14.00 Narva Kreenholmi staadion (26. juuli tn 4, Narva)
NARVA JK TRANS – NÕMME JK KALJU

JK Transi peatreener Valeri Bondarenko: "Ettevalmistamine mänguks käib plaani järgi. Õnneks vigastatud mängijad saavad mänguks terveks ja see annab lootust, et laupäeval mängib meeskond parimas koosseisus."

Kaitsja Tomas Rimas: "Vastane on meile hästi tuttav - eelseisev kohtumine on juba selle hooaja viies omavaheline mäng. Kuid samas on neil uus treener, kelle käe all mängivad nad päris hästi. Nende mäng Levadiaga näitas, et meeskond mängib suure tahtmisega ja tahab igat mängu võita."

JK Kalju abitreener Getulio Fredo: "Laupäeval toimub Kalju jaoks aasta üks tähtsamaid kohtumisi – mängime Narva Transiga, meie otsese konkurendiga kolmandale kohale. Neil on koduväljaku eelis, kuid see meid ei hirmuta, kuna teame, et peame võitma ükskõik kus!"

Kaitsja Andres Koogas: "Antud mäng võib otsustada nii mõndagi ja seetõttu ei ole kahtlustki, et peas on ainult võidumõtted. Tuleb viimase aja hea vorm realiseerida kolmeks punktiks."

Peakohtunik: Martin Salong
Abikohtunikud: Rein Pajunurm, Aron Härsing

kell 14.00 Tartu Tamme staadion (Kungla 1, Tartu)
TARTU JK TAMMEKA – TALLINNA FC FLORA

JK Tammeka peatreener Marko Kristal: "Tahaks lõpetada kaotusteseeria ja kui see õnnestub, siis teha ka kullaheitlus natuke põnevamaks."

Poolkaitsja Marko Sonn: "Kuna meie tabelikoht tundub üsna kindel olevat ja seal toimuv eriti kõneainet ei paku, siis proovime veel eelseisvateks mängudeks tabeli tippu põnevust tuua."

FC Flora peatreener Martin Reim: "Tartu on paljudelt tugevatelt võistkondadelt punkte võtnud ja meil on iga mäng nendega olnud alati pingeline. Kerget mängu ei ole ka laupäeval oodata ja meeskond peab selleks hästi valmistuma. Üritame pakkuda parema etteaste kui viimasel kodumängul."

Kaitsja Andrei Veis: “Tartul on viimased mängud kehvasti läinud, kuid kindlasti ei tule kerge mäng, sest nad annavad endast kõik ja vajavad võitu.”

Peakohtunik: Eiko Saar
Abikohtunikud: Dmitri Vinogradov, Ülo Kikas

kell 17.00 Maarjamäe staadion (Kose tee 4, Tallinn)
TALLINNA FC LEVADIA – JK SILLAMÄE KALEV

FC Levadia peatreener Aleksandr Puštov: "Ootame väga rasket ja võitluslikku kohtumist. Tahame näidata oma parimat kvaliteeti ja kolm punkti juurde teenida."

Mängija Artjom Dmitrijev: "Kindlasti üritame selle mängu võita. Loodan, et pääsen väljakule ja saan meeskonda väravatega aidata."

JK Sillamäe Kalevi peatreener Vladimir Kazachonok: "Eelmises mängus lootsime Saaremaalt tuua kolm punkti, aga tõime ainult ühe. Ees seisab mäng palju tugevama meeskonnaga kui FC Kuressaare ja ausalt öeldes ma ei tea, mida sellest mängust oodata. Tundub, et mõned mängijad on juba mõtetes puhkusel, kuna nad mängivad ilma emotsioonideta."

Mängija Sergei Vihrov: "FC Levadia on alati favoriit ja neil ei ole veel kadunud võimalus tulla meistriks. Seega tulebki meie jaoks väga raske mäng."

Peakohtunik: Kristo Tohver
Abikohtunikud: Marko Leevand, Andrei Karhu
Neljas kohtunik: Ain Karutoom