„Pärnul on hooaeg läbi ja kindlasti on neil suur pingelangus, meil samas veel kaks tähtsat üleminekumängu ees. Loodan, et hetkeolukord on Pärnut uinutanud ja suudame endale tagada koha järgmises ringis,“ sõnas Tammeka peatreener Indrek Koser.

„Hooaja lõpuni on jäänud kolm mängu, mis on kõik väga tähtsad. Tahame kõik need mängud võita. Oleme võitluseks valmis!" lisas Tammeka poolkaitsja Tauno Tekko.

Kõrgliigameeskondadest on kaheksa parema seas koha taganud Sillamäe Kalev, FC Flora ning Nõmme Kalju. Esiliigat esindab veerandfinaalis Tartu FC Santos, madalamatest liigadest jätkavad võimsat teekonda Tallinna FC Forza, Tõrva JK ja Viimsi MRJK.

Täna algab Pärnu - Tammeka mäng Pärnu kunstmurustaadionil kell 19:00. Mängu kohtunik on Juri Frischer, keda abistavad Aron Härsing ja Jaan Roos. Neljas kohtunik on Veiko Mõtsnik, lisakohtunikena teenindavad kohtumist Jagnar Jakobson ja Martin Salong ning mängu inspektoriks on Jüri Saar. Kohtumisest teeb otseülekande Õhtuleht.

Tänane matš jääb karikasarjas sel aastal viimaseks. Veerandfinaalpaarid loositakse järgmisel kalendriaastal, traditsiooniliselt leiab see aset hooaja avamisel. Suur klubijalgpallipäev, mille raames toimuvad ka meeste ja naiste karikafinaalid, toimub A. Le Coq Arenal 21. mail.