18.–30. detsembrini (puhkepäevad on 24. ja 25. detsember) leiab A. Le Coq spordimajas aset üle 150 tunni jalgpallilahinguid, kus oma oskusi saavad näidata ligi 5000 jalgpallurit. Turniiril osalevad nii Premium liiga, Esiliiga, naiste Meistriliiga, madalamate liigade, rahvaliiga, fännide, noorte kui ka maakoolide võistkonnad.

„Meil on väga hea meel, et A. Le Coq spordimaja nii suurt turniiri võõrustab. Usume, et see on nii mängijate kui ka pealtvaatajate jaoks hea lahendus, samuti pakub lisaväärtust Tartu linnale,“ märkis Eesti Jalgpalli Liidu peadirektor Tõnu Sirel.

Võistluste ajaks paigaldab jalgpalliliit halli põrandale spetsiaalse kunstmurukatte, mis loob välitingimustes mängitava jalgpalliga võimalikult sarnased tingimused, mistõttu nimetatakse võistlust minijalgpalliks. Turniiri reeglid on atraktiivsed: korraga on ühes võistkonnas platsil 5 väljakumängijat ja väravavaht, väljak on piiratud 90 cm kõrguse piirdega, kollase kaardi puhul on mängija eemaldatud kaheks minutiks jne.

Triobet Aastalõputurniiri mängupäevadel algavad heitlused tavaliselt juba hommikul kell 8 ja vältavad kuni õhtul kella 22-ni, ühe päeva jooksul peetakse tavaliselt kaks turniiri. Seeläbi saab detsembris Tartus näha tõelist jalgpallimaratoni.