Pärast 0:1 kaotust sõprusmängus Elevandiluurannikule ütles värske Itaalia peatreener Prandelli UEFA koduleheküljele: "Ma teadsin, et paari päevaga konkurentsivõimelise meeskonna ehitamine on raske, aga mängijad andsid endast kõik. Oma taseme saavutamiseks peame entusiasmi ja pühendumusega edasi töötada. Inimesed armastavad meie koondist ja fännid näitasid seda, aga peame oma taset parandama, sest ma usun, et oleme palju rohkemaks võimelised."

"Peame oma taset tõstma: kui seda suudame, muutume enesekindlamaks," lisas Prandelli, kes alustab pürgimist 2012. aasta EM-finaalturniirile mänguga Eesti vastu.  

Pärast MM-finaalturniiri põhjalikud muutused läbi teinud Itaalia eest tegid 10. augustil peetud sõprusmängus Elevandiluurannikuga debüüdi väravavaht Salvatore Sirigu, kaitsjad Marco Motta ja Cristian Molinaro ning ründajad Mario Balotelli ja Amauri.  

Eesti võõrustab neljakordset maailmameistrit Itaaliat A. Le Coq Arenal reede, 3. septembril kell 21:30. Kohtumise pääsmed on müügil Piletilevis - küljetribüüni pilet maksab 300 ja otsatribüüni pääse 250 krooni, sooduspiletid vastavalt istekohale 200 ja 175 krooni. Sooduspileteid saavad osta 1988.-2003. aastal sündinud ja 1950. aastal või varem sündinud isikut tõendava dokumendi alusel. Mängule tulles tuleb isikut tõendav dokument kaasa võtta ja esitada. 2004. aastal ja hiljem sündinud pääsevad mängudele tasuta, kui nad istuvad lapsevanema süles.