Ajaleht kirjutab: „Kapten Raio Piiroja pole kunagi olnud millegi sellise tunnistajaks. Nüüd, kui Iirimaa üle kümne aasta taas Tallinna vanalinna tuleb, on jalgpall ajalehtede tagumistel külgedel isegi suusatamise välja puksinud. 32-aastasel kaitsjal ei jagu oma talvekinnastes sõrmi, et pressikonverentsile kogunenud ajakirjanikke kokku lugeda. Ometi ei nõustu ta Giovanni Trapattoni teooriaga, nagu oleks Eesti – Iirimaa mängus tegemist kahe Taaveti duelliga.”

„Mr Trapattoni teab, mida räägib ja teeb, kuid paraku on tema mängijad siiski favoriidid,” ütles Piiroja. „Kuid see sobib meile, kuna see on suur väljakutse ning sellises seisus oleme me paremad. Oleme niikuinii juba ajalugu teinud ning edasine on meile ainult uus võimalus.”

Ajaleht kirjutab, et Eestile oleks olnud suureks saavutuseks isegi valikgrupis kolmandaks jäämine, sest ainuüksi võidud Serbia ja Sloveenia üle kaaluvad üles kõik iseseisva Eesti jooksul saavutud tulemused.

„Kui me 20 aastat tagasi oma riigina jalgpalli hakkasime mängima, olime me kohutavad. Kaotasime kõik mängud kolme või nelja väravaga. Võisime väga õnnelikud olla, kui suutsime taga nulli hoida. 0:0 viik oli tol ajal suur saavutus,” rääkis Piiroja. „Nüüd on lood teised. Asjad on arenenud loomulikku rada pidi, samm-sammult oleme nii kaugele välja jõudnud. Võib-olla tuli see kõik meie jaoks liiga vara, aga eks me näe.”