"Alustasime mängu liiga pingeliselt. Vaheajal oli riietusruumis istudes kaks-kolm minutit vaikust. Kõik mõistsid, et midagi on vaja muuta, aga millest alustada, ei teadnud. Otsustasime oma mängu edasi mängida ja rahu säilitada. Tuleb, mis tuleb, ja see tasus ära!" rääkis ründaja Vladimir Voskoboinikov, kes veel eelmisel hooajal kandis Kalju särki.

Voskoboinikov läks ka lõpuvile kõlades Kalju fännide ette juubeldama ning sai vastureaktsiooniks vaid vihaseid käemärke ja vilekoori. "Mäletan, kuidas Kalju fännid mind toetasid. Mul ei ole nende kohta midagi halba öelda. Samamoodi tahaksin ka Infoneti pooldajatele öelda, et ma poleks uskunud, et neid täna siia nii palju tuleb. Minu jaoks oli see isiklikus plaanis väga magus võit," lisas Voskoboinikov.

Infoneti äärekaitsja Dmitri Kruglov: "Esimene poolaeg oli meie poolt liiga unelev. Väga raske selgitada, miks see nii oli. Nagu isegi nägite, siis taktikas me muudatusi ei teinud. Rääkisime riietusruumis, et avapoolajal polnud nii palju emotsiooni ja peame selles komponendis juurde panema."

Kruglov vigastusest, mis teda viimastel päevadel seganud on: "Mis siin salata... Ma ei teinud sel nädalal meeskonnaga koos trenni. Enne mängu sain süsti. Vigastuse tõsidus selgub pärast ühte uuringut, mis veel vaja teha on."

Kalju ainsa värava autor Ats Purje: "Ei tea, miks me teisel poolajal ära vajusime. Me ei saatnud lihtsalt enam mängu käima. Ei tea, kas hakkasime 1:0 edu hoidma, kuigi vaheajal treener taga istumiseks käsku ei andnud. Pallid ei jäänud lihtsalt ette püsima ja liinid ei jõudnud järgi. Nad lõid meile standardolukorrast viigivärava, individuaalne markeerimisviga ilmselt, peame tähelepanelikumad olema. 1:1 peal ei olnud meil enam midagi kaotada, pidime riskima."

Kas Kalju riietusruumis on väga suur matusemeelolu? Purje: "No ikka. Eestis mängitakse ju esikoha pärast, mängijad teenivad selle pealt boonuseid. Teine-kolmas koht on klubile eurokoha mõttes hea, aga mängijad selle pealt ei teeni."

Vaata intervjuud Infoneti peatreeneri Aleksandr Puštoviga:
Dmitri Kruglovi kommentaarid: