Kodumeeskond Infonet asus kohtumist juhtima juba 9. minutil, kui Vladislav Ivanovi söödu lõi väravasse Nikolai Mašitšev. Veerandtunni möödudes oli selsamal Ivanovil endal oivaline võimalus skoori teha, kuid paraku lendas ründaja penaltilöök pärast Karl-Romet Nõmmi tõrjet latti ning Infoneti minimaalne 1:0 juhtseis püsis.

Teise poolaja algul - 48. minutil - Infonet siiski oma tahtmise sai, kui kauni karistuslöögi keerutas võrku Sergei Tumasjan. Ka edaspidi Aleksandr Puštovi hoolealused domineerisid ning tundus, et kolm võidupunkti jäävad kindlalt väljakuperemeestele.

85. minutil suutis aga mulkide poolelt Indrek Ilves täpse löögiga allanurka 1:2 tabloole kirjutada ning seega muutusid mängu viimased hetked päris närviliseks. 90 minuti lähenedes lõi palli Infoneti latti Tuleviku ründaja Sakari Tukiainen, kuid selle ehmatusega Infonet ka pääses ning seega saadi tabelisse ikkagi väärtuslikud kolm lisapunkti.

Infonet on nüüd 32 mänguga kogunud 56 punkti, paiknedes sellega neljandal tabelireal. Tulevik on 32 kohtumisega teeninud 21 silma, jäädes seeläbi eelviimasele 9. kohale.