„Lootsin, et (Mihkel) Ainsalu söödab mulle tagasi. Tahtsin lüüa tagumisse nurka. Mõte oli täpselt selline, kuid teostus osutus veelgi paremaks,“ kommenteeris Sappinen enda tabamust.

Veidike enne väravat võeti Sappinen vastaste poolt aga trahvikasti joonel maha. Peakohtunik Marius Avram näitas eestlasele selle eest hoopis kollast kaarti, kuna rumeenlase arvates oli tegemist „sukeldumisega“.

„Sain selles olukorras esimesest kaitsjast mööda. Puude läks küll pikaks, kuid sain ka teisest mängijast mööda. Ma ei tahaks eriti kohtunike tööd kommenteerida, kuid kui ma oleksin Saksamaa või Hispaania mängija, siis oleks ilmselt penalti määratud,“ tõdes Sappinen. „Teesklemist selles olukorras kindlasti ei olnud.“

52. minutil värava löönud Sappinen võeti aga juba 63. minutil puhkama, kui tema asemel tuli mängu Henri Anier. Peatreener Karel Voolaid soovis Sappineni juba kümme minutit varem välja võtta, kuid ründaja suutis endale mõne lisminuti välja rääkida.

„Mul endal oli hea emotsioon. Võib olla treener nägi kõrvalt, et olen väsinud. Ise lootsin, et äkki suudan emotsiooni pealt veel teise värava ka ära lüüa,“ sõnas Sappinen.

Tervikuna mängust rääkides tõdes Sappinen, et kahjuks ei suudetud viigivärava järel head emotsiooni ära kasutada ning tegelikkuses lubati seejärel hoopis võõrustajatel domineerima hakata.

„Jalgpall koosneb paljudest pisiasjadest. Täna olid vastased neis paremad. Väikesed asjad viivad suurteni ja nii täna läkski,“ märkis ründaja. „Täpselt ei oskagi öelda, miks lasime end rivist välja lüüa.“