"Minu hinnangul võivad 5-6 klubi medalitele pretendeerida," ütleb Prins EJL-i pressiteenistuse vahendusel.

Levadia juhendaja rõhutab ka, et tabeli alumisi meeskondi ei tohi alahinnata - Levadial endal on eelmisest aastast valus kogemus, kui viimasena lõpetanud JK Tallinna Kaleviga viiki mängiti.

FC Levadia on kahe hooaja vahel palju muutunud - välismaale siirdusid mängima Vitali Gussev (Rumeenia kõrgliiga, FC Astra Ploiesti), Sander Puri (Kreeka kõrgliiga, AEL Larissa 1964) ja Tihhon Šišov (Aserbaidžaani kõrgliiga, Hazar Länkärän), karjääri lõpetasid Indrek Zelinski ja Kristian Marmor ning Nõmme JK Kaljusse siirdus väravavaht Kert Kütt.

Eesti meistri ridu täiendavad Narva JK Transist tulnud Aleksandr Volodin, Eduard Ratnikov ja Artjom Dmitrijev, JK Tallinna Kalevist Maksim Paponov, laenult naaisd Andero Pebre ja Artjom Artjunin ning duubelvõistkonnast edutati Aleksandr Kulinitš ja Maksim Podholjuzin.

"Meeskond on kahe hooaja vahel palju muutunud. Lahkusid mitmed olulised mängijad, kuid lisandus ka vajalikke täiendusi. Kindlasti peame veel kokkumängu putitama," sõnab peatreener Prins.

"Eesmärgid jäävad samaks, mis nad on alati olnud - üritame võita viienda järjestikuse meistritiitli, võita karika ning esineda väärikalt eurosarjades."

Hooaja avamängus on Levadia täna õhtul kell 18:45 Maarjamäe kunstmuruväljakul vastamisi Narva JK Transiga.

Seejuures peab Levadia kõik oma selle hooaja Meistriliiga kohtumised Maarjamäel - varem kasutas klubi ka Kadrioru staadionit.

FC Levadia esialgne koosseis:

väravavahid Martin Kaalma ja Sergei Lepmets, kaitsjad Andrei Kalimullin, Igor Morozov, Taijo Teniste, Aleksandr Volodin, Artjom Artjunin, Maksim Podholjuzin ja Aleksandr Kulinitš, poolkaitsjad Konstantin Nahk, Deniss Malov, Eduard Ratnikov, Eino Puri, Tomi Saarelma, Andero Pebre, Aleks Mones, Igor Subbotin ja Maksim Paponov, ründajad Tarmo Neemelo, Vitali Leitan, Vladislav Ivanov ja Artjom Dmitrijev.