Põnevaid mänge peetakse ka kell 14. Avavoorus dramaatilises kohtumises 0:2 kaotusseisust välja tulnud ja 3:2 Kuressaaret võitnud Tartu JK Tammeka võõrustab koduväljakul Nõmme JK Kaljut, kellel kirjas 1:0 võit JK Tuleviku üle, teatas EJL-i pressiteenistus.

Tiitlkaitsja FC Levadia kohtub Maarjamäe kell 14 FC Kuressaarega ning Viljandis võõrustab JK Tulevik samal ajal Paide Linnameeskonda. Ahtme kunstmuruväljakul on Ida-Virumaa siseasjas vastamisi Kohtla-Järve FC Lootus ja JK Sillamäe Kalev.

Meistriliiga 2. voor laupäeval, 13. märtsil:

kell 14:00 Maarjamäe kunstmuruväljak (Kose tee 4, Tallinn)
TALLINNA FC LEVADIA - FC KURESSAARE

FC Levadia abitreener Mati Pari: "Selles mängus on võitmise kohustus meie poolel. Avakohtumine andis positiivse tulemuse ning me oleme järjekordseks lahinguks valmis. Peame initsiatiivi hoidma ja oma võimalused ära kasutama - saarlased tõmbuvad ilmselt kaitsesse ja loodavad eelkõige vasturünnakutele. Loodetavasti taheneb Maarjamäe plats laupäevaks ära ja kunstmuru on kuiv. Äärmuslikes oludes suureneb alati õnne faktori osakaal."

Kaitsja Artjom Artjunin: "Eesmärk on kohtumine võita. Kui mängime kaitses kindlalt, kontrollime keskvälja ja realiseerime oma võimalused, siis tuleb ka soovitud tulemus."

FC Kuressaare peatreener Sergei Zamogilnõi: "Peame meeles pidama, et platsil võib kõik muutuda väga kiiresti ja mängida tuleb lõpuni."

Poolkaitsja Reijo Kuusik: "Eelmisel aastal võtsime suurest nelikust punkte Sillamäelt ja Floralt, sel aastal on aeg ka teised esiotsameeskonnad ära karistada. Levadia võiks olla neist esimene."

Peakohtunik: Ain Karutoom
Abikohtunikud: Heigo Paglant, Dmitri Vinogradov

kell 14:00 Tartu Annelinna kunstmurustaadion (Kaunase pst 68B)
TARTU JK TAMMEKA - NÕMME JK KALJU

JK Tammeka peatreener Marko: Kristal: "Eks me istume maha ja arutame läbi, mida võrreldes teisipäevase mänguga muuta tuleks. Esimene kodumäng ja ei tahaks kindlasti halvemini mängida kui Kuressaare vastu."

Tartlane Kaarel Kallandi: "Kalju on tugev vastane, aga kui me mängime kaitses kindlalt, Dirigent juhatab keskvälja ja Sonn mahub taas nädala koosseisu, siis ei tohiks probleeme tekkida."

JK Kalju peatreener Getulio Aurelio: "Eelmine mäng Tulevikuga oli võitluslik ning kuigi realiseerimata penalti jättis halva maigu, suutsime ikkagi võidu võtta. Tammeka tuli oma avavaooru kohtumises 0:2 kaotusseisust välja näidates tõelist võitlusvaimu. Kindlasti tulevad nad meie vastu mängima raskest võidust saadud positiivse emotsiooniga, lisaks on neil koduväljaku eelis. Oleme lahinguks valmis. Mängime oma mängu ja läheme Tartusse kolme punkti järgi.""

Poolkaitjsa Felipe Nunes: "Loodame, et meie mängutase paraneb veelgi. Tegu pole enam hooaja avamänguga ja me tahame võita mängides head jalgpalli." Teine poolkaitsja Ken Kallaste: "Hooaja algul sai öeldud, et läheme igat mängu võitma. Tartu näitas oma vaimu Kuressaare vastu, pöörates 0:2 kaotusseisu 3:2 võiduks. Me peame laupäeval taga nulli hoidma ja ees ära lööma."

Peakohtunik: Eiko Saar
Abikohtunikud: Marko Leevand, Ülo Kikas

kell 14:00 Viljandi kunstmuruväljak (Ranna pst 7, Viljandi) 
VILJANDI JK TULEVIK - PAIDE LINNAMEESKOND

JK Tuleviku peatreener Marko Lelov: "Kindlasti tuleb armutu duell. Meil on relv, millega neid võita."

Paide meeskonna peatreener Erki Kesküla: "Jutud, et Tulevik on mängijaist tühi, ei vasta tõele. Vähemasti algkoosseisu jagu on neil tugevaid, Meistriliiga kogemusega mehi. Tulemas taas kompromissitu heitlus, kus kaotada ei taha kumbki."

Esimeses matšis Paide võiduvärava löönud ekskoondislane Meelis Rooba: "Vastu tuleb hea mängukvaliteediga noor, ent siiski suhteliselt kokku mänginud tiim. Saab näha kõva vastasseisu, kus tulemuse ennustamisega pole mõtet tegeleda."

Peakohtunik: Ainar Kuusk
Abikohtunikud: Maikel Mikson, Artur Telling

kell 14:00 Ahtme kunstmuruväljak (Altserva 6, Kohtla-Järve)
KOHTLA-JÄRVE FC LOOTUS - JK SILLAMÄE KALEV

FC Lootuse peatreener Aleksei Žukov: "Oma fännide ees loodame näidata väärikat mängu."

Mängija Aleksandr Zahharenkov: "Erinevatel põhjustel ei saa meil mängida neli põhimängijat, aga sellegipoolest anname lahingu."

JK Sillamäe Kalevi peatreener Vladimir Kazatšjonok: "Meeskond valmistub nagu tavaliselt. Omaette küsimus on see, kuidas on ilm mängupäeval. Loodan, et ilm siiski üllatab päikesega ja meie suudame näidata ilusat jalgpalli."

Mängija Aleksander Nikulin: "Suurt rolli hakkab mängima väljaku kvaliteet. Meie eesmärgiks on minna kiiresti juhtima. Omalt poolt aitan meeskonnal võtta vajalikud kolm punkti."

Peakohtunik: Martin Salong
Abikohtunikud: Rein Pajunurm, Andrei Karhu

kell 17:00 Sportland Arena (Asula 4c, Tallinn) -- otseülekanne TV14-s
NARVA JK TRANS - TALLINNA FC FLORA

Transi peatreener Valeri Bondarenko: "Esimeses mängus olid meil omad võimalused, kuid me ei suutnud neid realiseerida. Püüame laupäeval need võimalused siiski realiseerida."

Kaitsja Stanislav Kitto: "Hooaja esimesed mängud on meie meeskonna jaoks alati väga rasked, sellel aastal eriti, sest ilmastikutingimused ei andnud võimalust hästi ettevalmistada."

FC Flora peatreener Martin Reim: "Esimene voor läks hästi ja suutsime Sillamäelt kolm punkti võtta. Üritame ilusat algust mitte rikkuda ja oleme valmis Narva vastu mängima, eelmine mäng ei loe ning tuleb kindlasti äärmiselt raske mäng.

Ründaja Alo Dupikov: "Loodame, et kõik on Sillamäe mängust ilusti taastunud ning valmis Narvale vastu astuma. Anname endast kõik, et võidukalt jätkata."

Peakohtunik: Hannes Kaasik
Abikohtunikud: Hannes Reinvald, Sten Klaasen