Laupäeval Tallinna FC Florale alistunud Tallinna FC Levadia võõrustab Maarjamäel JK Sillamäe Kalevit, kellega 5. voorus mängiti Ida-Virumaal 1:1 viiki. Tahtmist täis on mõlemad, sest Kalev jäi ilma viimases voorus saadud 6:0 võidust Kuressaare üle, teatas EJL-i pressiteenistus.

Telemängus lähevad Narva Kreenholmi staadionil vastamisi esikoha eest heitlev JK Trans ning liidrite kannul püsida üritav Nõmme JK Kalju. Tartu JK Tammeka ja FC Flora vastasseisus kohtuvad Tamme staadionil vanad sõbrad Martin Reim ja Marko Kristal.

Tabeli alumise neliku mõõduvõttudes ristavad piigid Viljandi JK Tulevik ja Kohtla-Järve FC Lootus ning FC Kuressaare ja Paide Linnameeskond. Kõikide kohtumiste algusaeg on 18.45.

*Meistriliiga XIV voor. Teisipäev, 1. juuni

*kell 18:45 Kuressaare linnastaadion (Staadioni 4, Kuressaare)
*FC KURESSAARE -- PAIDE LINNAMEESKOND*

FC Kuressaare peatreener Sergei Zamogilnõi: "Kõik on väga lihtne - tuleb mängida hästi ja saavutada korralik tulemus!"

Mängija Martti Pukk: "Kui kõik võitlevad avavilest kuni lõpuvileni nii nagu oskavad ja jaksavad, siis ei saa keegi meile vastu, isegi mitte Paide."

Paide peatreener Erki Kesküla: "Tõsine tahtmine on lõpuks midagi positiivst korda saata."

Mängija Andre Mägi: "Vaese mehe El Classico. Mäng elu ja surma peale."

Peakohtunik: Ainar Kuusk
Abikohtunikud: Sten Klaasen, Andrei Karhu


kell 18:45 Maarjamäe muruväljak (Kose tee 4, Tallinn)
*TALLINNA FC LEVADIA -- JK SILLAMÄE KALEV*

FC Levadia abitreener Mati Pari: "Laupäevane kaotus tuleb seljataha jätta ja pea püsti edasi minna. Üritame kohtumises Sillamäega oma teele tagasi saada."

Mängija Vladislav Ivanov: "Eesmärk on ühene - võit! Peame parandama eelmises kohtumises tehtud vead."

JK Sillamäe Kalevi peatreener Vladimir Kazatšonok: "Eelmisel voorus Levadia kaotas printsipiaalse mängu ja nüüd me mängime nagu kurja koera vastu. Tuleb raske mäng."

Mängija Aleksandr Kulik: "Teisipäeval anname kõva lahingu ja võtame punktid"

Peakohtunik: Margus Kotter
Abikohtunikud: Neeme Neemlaid, Maikel Mikson
Neljas kohtunik: Ain Karutoom


kell 18:45 Tartu Tamme staadion (Kungla 1a, Tartu)
*TARTU JK TAMMEKA -- TALLINNA FC FLORA

JK Tammeka peatreener Marko Kristal: "Puhkame laupäevasest mängust välja, istume kokku ja üritame plaani välja mõelda. Vastane on jälle tugev, aga anname endast koduväljakul parima."

FC Flora peatreener Martin Reim: "Ülioluline mäng taas meil. Pärast tähtsat võitu Levadia üle ei saa seda pikalt nautima jääda ja kui me vähegi arvame, et võit Tammeka üle tuleb homme kergelt, siis me saame karistada."

Mängija Sergei Mošnikov: "Pärast Levadia mängu oleme tabelis ainuliidrid ning, et seda positsiooni hoida, peame igas mängus keskenduma 100%."

Peakohtunik: Martin Salong
Abikohtunikud: Raul Kaivoja, Toomas Nõmmiste


kell 18:45 Viljandi linnastaadion (Ranna pst 1, Viljandi)
*VILJANDI JK TULEVIK -- KOHTLA-JÄRVE FC LOOTUS

JK Tuleviku peatreener Marko Lelov: "Ma näen, et poisid on valmis seda mängu võitma."

Mängija Elvis Liivamägi: "Kohtla-Järve tuleb siin samas koduväljakul lihtsalt vastu muru suruda, muud varianti ei ole."

FC Lootuse peatreener Andrei Škaleta: "Tulevik on meie jaoks ebamugav vastane. Lähme Viljandi ilusale staadionile ilusat mängu näitama."

Mängija Vitali Vaštšenko: "Eelmine mäng ei olnud kõige parem sel hooajal. Sellele vabandusi ei ole ja peame edasi trennima, et rohkem niisuguseid mänge ei oleks."

Peakohtunik: Mart Martin
Abikohtunikud: Marek Lillmaa, Ülo Kikas


kell 18:45 Narva Kreenholmi staadion (26. juuli tn 4, Narva) - /TV mäng/
*NARVA JK TRANS -- NÕMME JK KALJU

JK Transi abitreener Aleksei Jagudin: "Eelseisev mäng on meie jaoks kondiproov. Meeskond on mitmete traumade tõttu nõrgenenud, kuid ülesanne on sama: mängida võidule."

Mängija Aleksei Gorškov: "Jäämaks esikolmikusse on meil vaja võita. Viimastes mängudes on meie nõrgaks kohaks olnud rünnak, aga püüame seda parandada ja saada vajalikud kolm punkti."

JK Kalju peatreener Karel Voolaid: "Narva asub Floraga tabeli tipus, neil on väga kogenud mängijad, treener ja nad mängivad kodus. Narva sai just hea hoo sisse hooaja alguses pärast Kalju alistamist! Samas oleme ka ise heas hoos ja tegutsenud viimastes mängudes enesekindlalt! Meil on kõvasti tahtmist suured kalad kinni püüda ja et see juhtuks, on neid vaja ka võitma hakata!"

Mängija *Ingemar Teever*: "Narva sõidame ikka võidumõtetega. Kerge olema ei saa, aga katsume viimase mängu head emotsiooni hoida ka Transi vastu. Loodan, et Jüri on ka pärast seda mängu väravaküttide edetabelis liider ja suudab lisada oma kontole veel värava või paar."

Peakohtunik: Hannes Kaasik
Abikohtunikud: Dmitri Vinogradov, Eduard Rõžov