Aastatel 2009-2012 Alkmaaris pallinud Klavan oli arusaadavalt ka üks meestest, kes tänasel pressikonverentsil osales. Loomulikult ei jätnud ajakirjanikud küsimata, millised emotsioonid eestlast endisele kodustaadionile naastes saatsid.

"Õppisin siin palju ja tulime ju meeskonnaga ka meistriks (esikoht teeniti 2009. aastal Louis van Gaali käe all - toim.). Ka praegu mõtlen heldimusega tollasele ajale," rääkis keskkaitsja.

Samas tõdes Klavan, et Alkmaar on aastatega palju muutunud ja praegusest tiimist ta palju ei tea. "Minu treener teab tänasest Alkmaarist rohkem kui mina. Mulle on tuttav vaid kit manager (meeskonna varustaja - toim.)," lausus Eesti koondislane lõbusalt.

Lisaks ei jätnud eestlane homset vastast kiitmast. "Alkmaar mängib ilusat jalgpalli ja kindlasti tahavad nad seda meile homme kohe avavilest näidata," rääkis Klavan. "Siin veedetud aeg oli minu jaoks suurepärane. Ka edasises karjääris on Alkmaaris veedetud ajast tohutult kasu olnud."

Alkmaari ja Augsburgi homne kohtumine algab meie aja järgi kell 20.00. Seni on Saksamaa Bundesligas pallival Augsburgil kirjas kaks kaotust. Alkmaar on teeninud kolm punkti, võites eelmises voorus 2:1 Athletic Bilbaod.