Käimasoleval aastal toimub esimene laagrinädal 17.-21. juunini ja teine 5.-9. augustini. Laagreid võõrustavad Antsla, Avinurme, Haapsalu, Jõhvi, Kadrina, Keila, Kihnu, Kose, Kunda, Kuressaare, Kääriku, Kärdla, Narva-Jõesuu, Lihula, Pärnu, Räpina, Saue, Tamsalu, Tartu, Vaimastvere, Valga, Vinni, Võru, Vääna ning Tallinnas Kalevi staadion, Kotka staadion, Pirita velodroom, Sportland Arena ja Sõle spordikeskus.

Laagritesse on oodatud osalema kõik 2007.-2012. aastal sündinud poisid ja tüdrukud, valitud laagrites on poistele sünniaastateks 2008-2012. Eelnev kogemus jalgpallis ei ole vajalik.

„Meil on väga hea meel, et sel aastal on ka mõned täiesti uued laagrikohad. Juunis on laagrid esmakordselt Vaimastveres, Räpinas, Väänas ja Tallinnas Sõle tänaval ning augustis Käärikul ja Narva-Jõesuus. Lisaks võib augustis toimuda veel laager Maardus,” ütles suvelaagrite projektijuht Martti Pukk.

Suvelaagrite eesmärgiks on tuua rohkem noori spordi ja jalgpalli juurde, tugevdades samal ajal ka laste tervist ning arendada nende kehalisi ja vaimseid võimeid. Võit ja võidu saavutamine tähtsust ei oma. Kõikides laagrites on juhendajateks jalgpalliliidu poolt valitud ning koolitatud noortetreenerid, kelle eesmärgiks on tagada kvaliteetse treeningu ühildamine laste mängulõbuga.

Laagri plaan näeb ette, et kõikidel päevadel toimuvad tegevused kellaaegadel 9.30-17.00. Laagri viimane päev, reede algab samuti kell 9.30, kuid lõpeb kell 13.00. Laagripäev on jaotatud osadeks: hommikuti kerge treening, millele järgnevad lõunasöök ning erinevad mängud pärastlõunal. Lisaks toimub ekskursioonipäev Tallinnasse, alustades tegevustega A. Le Coq Arenal kella 11.30 paiku ja lõpetades orienteeruvalt kell 17. Kaugematest laagritest toimetatakse lapsed Tallinnasse ja tagasi koju bussidega.

Ühe laagri osavõtutasu on 80 eurot. Hinna sisse kuulub jalgpallivarustus, mis sisaldab lühikeste varrukatega ning mängija eesnimega Nike särki, lühikesi pükse ja kedrasid, joogipudelit, puuvilju kogu päeva jooksul, sooja lõunasööki (v.a reedel), ekskursioonipäeva A. Le Coq Arenale, diplomit ja meeneid mälestuseks. Kui lapsevanem soovib lapse registreerida lisaks juunile ka augusti laagrisse, siis teine laager maksab 63 eurot ja augusti laagrisse registreerimisel tuleb sellisel juhul kasutada juuni laagri kinnituskirjas olevat sooduslinki.

Infot laagrikohtade, registreerimise ja muu kohta leiab kodulehelt.