"Ma ei usu, et mu mängijad kunagi ühtegi vastast alahindaks. Lisaks on meil kogemus olemas avamängust, mis näitas, et Eesti vastu mängida pole lihtne. Avamäng Amsterdamis oli meie selle valiktsükli üks raskemaid kohtumisi Türgi mängu kõrval," ütles hollandlane, kes oli peatreener ka 2001. aastal, mil Eesti esimest korda Tallinnas Hollandiga mängis ja Lilleküla staadioni avamängus 2:4 kaotas.

Pressikonverentsil küsiti ka van Gaali mälestuste kohta 12 aasta tagusest mängust. "Mäletan loomulikult seda, et me võitsime. See oli peamine. Aga ma arvan, et me ei mänginud väga hästi, Eesti seevastu tegi hea mängu. Mäletan seda sama staadioni, mis oli toona palju külmem ja jäisem, praegu on väljak suurepärases seisus ja staadion on muutunud palju ilusamaks. Homme tuleb staadionile täismaja publikut ning see meeldib meile samuti."

Hollandi koondis tegi vahetult enne pressikonverentsi kell 20 ka Lilleküla staadionil viimase trenni, kus van Gaali sõnul enam kadusid polnud. Erinevalt esimesest trennist kodumaal, kus ründaja Rafael van der Vaart nädala alguses vigastada sai.

"Praegu on kõik kaasa võetud mängijad terved. Saan neid kõiki homme kasutada, kui tahan. Kahjuks võin neist algkoosseisus väljakule panna vaid 11," lisas endine Amserdami Ajaxi ja FC Barcelona peatreener.

Eesti - Hollandi MM-valikmäng algab reedel kell 21.30. Delfi TV vahendusel on võimalik end jalgpalli lainele viia juba kella 21-st, mil alustame staadioni kõrvalt pooletunnise otsestuudioga, kus ekspertkommentaare jagavad Andres Oper ja Markus Jürgenson, saatejuht on Gunnar Leheste.