Viimati Hispaania klubi Almeria rivistusse kuulnud, kuid nüüd endale uut tööandjat otsiv Andrejev mängis alles detsembris Kalevi Spordihallis toimunud aastalõputurniiril Levadia eest, kes teda vanasse klubisse tagasi ootab, kui klubiotsingud välismaal luhta peaksid minema.

"Ta elab praegu kodus Narvas ja treenib Sillamäel, sest see on talle mugavam. Meil on kokkulepe, et kui ta endale välisklubi ei saa, jätkab ta karjääri meie juures, samas mingeid pabereid allkirjastatud pole," ütles Delfile Levadia tegevjuht Sergei Hohlov-Simson.

23-aastane Narva Transi kasvandik Andrejev pidas Levadias aastatel 2006-2009 93 mängu ja lõi 69 väravat. Nendel aastatel tuli Levadia ka neli korda järjest Eesti meistriks.

Sõprusmängu Männiku hallis võitis Sillamäe 3:1. Kalevi väravad lõid Roman Nesterovski, Sergei Vihrov ja Vladimir Malinin. Sillamäe ridades mängis ka mullu novembris Levadiast koos Konstantin Nahki ja veel paari mängijaga lahkunud Aleksandr Volodin.

"Lasime endale oma vigadest väravaid lüüa, samas oli meil suuri probleemie rünnakute lõpetamisega. Samuti peab mängus agressiivsus tõusma ning peame olema häälestatud võitlusele. Hooaja alguseni veel aega ja me teeme oma mängu parandamisega kõvasti tööd," kommenteeris Kristal mängu Levadia kodulehe vahendusel.