Vigastuse tõttu ei osale mängudes San Marino ja Eestiga Liverpooli ründaja Daniel Sturridge. "Kurb fakt on see, et ta pole veel vigastusest paranenud," sõnas 67-aastane Hodgson tänasel pressikonverentsil.

Sturridge'i vigastus pärineb muide septembri algusest, kui ta Inglise koondise treeningul reielihasele liiga tegi. "See on suur kaotus nii meile, Liverpoolile kui talle endale, sest ta tahtis väga nendes kahes mängus osaleda. Mingit konflikti ei maksa siit otsida," lisas Hodgson.

Eesti vutisõprade rõõmuks on Tallinna tulemas siiski mitmed maailma absoluutsesse tippu kuuluvad mängijad eesotsas Joe Harti, Raheem Sterlingu, Jack Wilshere'i, Wayne Rooney ning Danny Welbeckiga.

Kõige suuremateks üllatusteks võib pidada aga Inglise liigas viimasel ajal häid esitusi teinud Nathaniel Clyne'i ning Jonjo Shelvey koosseisu kaasamise. 

Kui San Marinoga kohtuvad inglased 9. oktoobril Wembley'l, siis Eestiga mängitakse kolm päeva hiljem kell 19.00 Lilleküla staadionil.

Inglismaa koondis eelseisvates mängudes:

Väravavahid: Fraser Forster (Southampton), Ben Foster (West Bromwich Albion), Joe Hart (Manchester City)
Kaitsjad: Leighton Baines (Everton), Gary Cahill (Chelsea), Nathaniel Clyne (Southampton), Kieran Gibbs (Arsenal), Phil Jagielka (Everton), John Stones (Everton)
Poolkaitsjad: Fabian Delph (Aston Villa), Jordan Henderson (Liverpool), Adam Lallana (Liverpool), James Milner (Manchester City), Alex Oxlade-Chamberlain (Arsenal), Jonjo Shelvey (Swansea City), Raheem Sterling (Liverpool), Andros Townsend (Tottenham Hotspur), Jack Wilshere (Arsenal)
Ründajad: Rickie Lambert (Liverpool), Wayne Rooney (Manchester United), Daniel Welbeck (Arsenal).