“Nõmme Kalju on mulle tegelikult kõige loogilisem valik, sest olen terve oma elu Nõmmel elanud. Kalju puhul meeldib mulle nende mängustiil, mis on segu tehnilistest, teravatest mängijatest, nagu (Damiano) Quintieri ja (Jüri) Jevdokimov, ning kogenud ja hästi mängu lugevatest mängijatest, nagu (Alo) Bärengrub ja (Tarmo) Neemelo,” sõnas Ojamaa peale lepingu sõlmimist Nõmme Kaljuga, vahendab klubi kodulehekülg.

Hindrek Ojamaa on endine U-15, U-16, U-17 ja praegune U-18 Eesti noortekoondislane, kes mängis mullu Levadia duubelmeeskonnas. 17-aastasel kaitsjal on juba kirjas ka kaks mängu Premium Liigas, kui sekkus mõlemal korral Levadia eest vahetusest platsile, lüües ka ühe värava.

Hindreku vastu on olnud tõsine huvi nii Inglise kõrg- kui ka esiliigast, samuti Itaaliast, Poolast ning Šotimaalt, kus Hindreku suurema venna Hendriku koduklubi Motherwell on huvi üles näidanud. Eelmisel aastal käis ta testimisel Inglismaa kõrgliigaklubis Stoke City ja Taani tippklubis Brondby, kus temaga väga rahule jäädi.