"Mul on jah juba päris kirju CV, aga olen selle üle väga õnnelik. Olen eelkõige rahul sellega, et olen saanud kogu aeg mängida. On olnud küll palju liikumisi, aga sellist faasi pole olnud, kus oleksin terve aasta kuskil pingil istunud," rääkis Ojamaa Soccernet.ee-le.

Tänavu suvel õnnestus Ojamaal siirduda Hollandi kõrgliigasse, kui ta liitus Go Ahead Eaglesiga, otse Austria esiliigast.

"See oli paberi peal väga vinge ja suur hüpe, aga see ei tulnud puhtalt Austrias mängitud poole aasta põhjal mingi hetkevormi pealt. Nad olid minust kuulnud juba paar akent varem," kommenteeris Ojamaa.

25-aastane mängumees enda sõnul mingit suuremat tüli ka Raio Piirojaga, kuigi Eesti Ekspress on väitnud, et Ojamaal ja Piirojal tekkis üks tõsisemat sorti konflikt, kui kogenud kaitsjal üle viskas, et noorem tiimikaaslane treeneri soovitustele ei allunud.

"Meil oli Raioga ühes trennis konflikt, mida on ilmselt iga jalgpalliga tegelenud inimene kogenud - emotsioonid on trennis kõrged ja tuleb omavaheline vaidlemine või rüselemine. Pärast trenni oli see unustatud. Kui ma ei eksi, siis juhtus see enne Türgi mängu aastal 2013," selgitas Ojamaa, kes oli Ekspressi artikliga rahulolematu.

Refereeritud artikli täisteksti loe Soccernet.ee-st.