Ürituse tuluga toetab FC Levadia koostöös mittetulundusühinguga Naerata Ometi Põlvamaal elavate 9-aastaste kaksikute Mairon Danieli ja Marto Demari taastusravi Värska Sanatooriumis.

Traditsioonilise heategevusliku ettevõtmise eesmärgiks on tutvustada lastele, noortele ja peredele jalgpalli ning tervislikke eluviise kui parimat võimalust mitmekülgseks eneseteostuseks ning pahedest hoidumiseks.

Lapsi ootavad Kadrioru staadionil Laima kommid, Premia jäätis ja Limonaadi karastusjoogid, lisaks huvitavad tegevused, mängud ja loomulikult auhinnad! Kõikide piletiga pealtvaatajate vahel loositakse välja jalgratas Rademarilt.

9-aastased kaksikud sündisid siia ilma enneaegselt ja kahjuliku sünnitusplaani tõttu algas nende teekond elustamisega, hapnikupuuduses. Esimesed elukuud möödusid kuvöösis, reanimatsiooni- ja intensiivraviosakonnas, kus ajuturse, krambid ja avanemata kopsud tegid lastele edaspidiseks eluks suured tervisehädad, järgnes kaks aastat haiglaelu erinevates osakondades.

Poiste peamised diagnoosid on PCI, astma, allergia, autismispekter. Ühel poistest on operatsiooni käigus eemaldatud vasak kops. Kaksikutel esinevad käitumis- ja õpiraskused, unehäired, sagedased viirushaigused.

Taastusraviga Värska Sanatooriumis taotletakse laste haiguste taandumist, immuunsussüsteemi tugevdamist, laste igakülgset arendamist. Raviteenuste maksumuseks aastase perioodi jooksul kujuneb umbes 7000 eurot.

Loe edasi kaksikute ja nende toetamise võimaluste kohta siit: http://www.naerataometi.ee/kaksikute-abistamine/

Mais külastasid Mairon Danieli ja Marto Demari kodu FC Levadia tegevjuht Sergei Hohlov-Simson ja abitreener Indrek Zelinski. Endine Eesti koondise ja FC Levadia ründetäht Zelinski mängis kaksikutega jalgpalli. "Väga vahvad ja tublid poisid! Minul ja kogu FC Levadia meeskonnal on väga hea meel, et saame neile tervise tagamisel abiks olla. Ootame taasiseseisvumispäeval kõiki jalgpallisõpru Kadriorgu suurepärast jalgpallietendust nautima ja omalt poolt väikest heategu tegema," ütles Zelinski.

FC Levadia kannab heategevusürituse Lastele Tervis raames kogutava toetussumma Värska Sanatooriumile raviteenuste arve alusel üle. Kogutavale summale lisab Värska Sanatoorium omalt poolt veel ühe kolmandiku ulatuses sihtotstarbelist toetust Mairon Danieli ja Marto Demari taastusraviks.

Elioni Spordiklubi ja FC Levadia annetavad kaksikute ravi toetuseks Eesti IKT sektori jalgpalliturniiri FOOTBALL ICT 2012 tulu.

Elioni Spordiklubi lahtiste meistrivõistluste raames toimuv FOOTBALL ICT 2012 toimub laupäeval, 15. septembril Maarjamäe jalgpallikompleksis. Turniirist võtavad osa paljude Eesti IKT ettevõtete (EMT, Elion, Ericsson, Nortal, Elisa, Tele2, Starman, Proekspert jne) nais- ja meeskonnad.

Pilet heategevusüritusele Lastele Tervis maksab täiskasvanutele 5 eurot ning lastele (7-18-aastat) 1 euro. Kuni 6-aastastele lastele on sissepääs tasuta.

Heategevusüritust toetavad Rademar, Laima, Premia, Limonaad, Värska Sanatoorium, Naerata Ometi MTÜ, Viimsi Keevitus, EuroPark, Delfi, Soccernet.ee, Kuup3, Wanted Marketing ja teised ettevõtted.