Red Imps kaotas avamängu Tallinnas 1:2 ja võitis teise kodus 2:0. Järgmises ringis üllatati kodus 1:0 Glasgow Celticut, kellele aga võõrsil 0:3 kaotati. Walker vahetas äsja klubi, liitudes teise kodumaa tiimiga Europa F.C. Koondises on poolkaitsja pidanud 19 mängu ja löönud ühe värava - käesoleva valiksarja avamängus Kreeka vastu. Walker viigistas 26. minutil 1:1, kuid poolaja lõpus lasti Kreekal teha skooriks 4:1.

"Flora mängudele on hea tagasi mõelda. See annab indu ja teadmist, et me suutsime siin positiivse tulemuse teha. Homme on meil aga teine mänguplaan ning loodetavasti teeme taas oma tööd hästi," sõnas Walker tänasel pressikonverentsil A. Le Coq Arenal.

Walker tunnistas, et kuigi Gibraltar väga tihti kelleltki punkte ei röövi, siis pole see kunagi mängijate motivatsiooni pärssinud. "Kuidas see saaksi nii olla? Me võistleme maailmameistrivõistluste valiksarjas, mis on ju unistuste täitumine. Tahtsime kõik juba lapsena sellisel tasemel kaasa lüüa. Peamine on endast homme parim anda ja toetuda sellele, mida me varem oleme teinud. Arvan, et me liigume õiges suunas ja lähme mäng-mängult aina paremaks," ütles ta.

Gibraltari peatreener Jeff Wood tõdes, et valmistus tegelikult mängima Magnus Pehrssoni juhendatava Eesti koondise vastu ning Martin Reimi ametisse nimetamine tuli talle üllatusena. "Kui olukord paar nädalat tagasi muutus, pidime hakkama vaatama, mida uus treener oma varasemate meeskondadega on teinud. Oleme teie eelmisi mänge vaadanud, aga enamus õpitust muutus treenerivahetuse järel tähtsusetuks. Uus treener võib palju teisiti teha. Eks näis, mis homne toob," sõnas 2015. aastast koondist juhendav Wood.

"Eesti on tasemel mängijatega hea meeskond ning kindlasti raske koht, kuhu mängima tulla. Teie mängijad on kodupubliku ees ja uue treeneri käe all mängides väga motiveeritud. Üritame mängida nii hästi, kui suudame ning loodetavasti toob see hea resultaadi."

62-aastane Wood on endine väravavaht ning mänginud 1980-ndate alguses Helsinki HJK-s. Soome treneeritest tunneb ta hästi FC Flora eksjuhendajat Pasi Rautiainenit, kellega ta vahel praegugi sidet peab.
Jeff Wood 1. septembril sõprusmängul Portugaliga. Gibraltar kaotas Portos 0:5.