"Olen vastutustundlik kodanik ja ei taha kuidagi teie tervist ohtu panna," selgitas Kams podcasti alguses, miks ta osaleb saates telefoni vahendusel. "Jätan selle numbri enda teada, aga mõned koroonapositiivsed meil on. Sellepärast ei ole ma ka täna stuudios, kuigi mind ei ole määratud isegi lähikontaktseks."

Teised jalgpallipodcasti saatejuhid spekuleerisid, et Paide meeskonnas võib haigestunuid olla kuus kuni kaheksa.

Kams avaldas lootust, et 13. veebruaril õnnestub meeskonnal Taliturniiri raames väljakule naasta. Kuu lõpus ehk 28. veebruaril seisab Paidel ees Superkarika mäng Tallinna FC Floraga.

Paide Linnameeskonna tegevjuht Jaanus Pruuli ütles Delfile: "Pühapäeval (7. veebruar) teevad mängijad ja treenerid isolatsiooni lõpetavad testid ja esmaspäeval jätkame trennidega. Need, kes on positiivse testi andnud, saavad liituda pärast haigusjuhtumi lõpetamist perearsti poolt."

Esimene Paide Linnameeskonna mängija positiivne koroonaviiruse proov selgus eelmisel reedel.

Jalgpalliliidu pressiesindaja Mihkel Uiboleht teatas, et rohkem Premium liiga klubisid isolatsioonis ei viibi. "Kuna Paide ise tellis testimise, siis nad saavad ka ise avaldada numbri," selgitas ta, miks haigestunute arvu pole avalikustatud. Hooaja algusest tellib testimise juba alaliit.