Pärast lõppenud vooru haaras liidriohjad jällegi Tallinna FC Cosmos, kes suutis koduväljakul raskes kohtumises alistada Narva Unitedi. Pealinna võistkond juhtis mängu 3:0, kuid teisel poolajal läksid narvakad, kellel kaotada polnud enam midagi, n.ö täispangale ja suutsidki kaks väravat tagasi lüüa, kuid rohkemaks aega ei jätkunud.

Kirde-Eestis võttis Sillamäe Dina vastu Augur Enemat võistkonna. Kohtumine lõppes 1:1 viigiga, kusjuures mõlemad väravad lõid Dina mängijad – ühe oma väravasse, teise vastaste omasse.

Viigiliselt lõppes ka pealinna võistkondade Anži ja Nõmme BSC Triobet kohtumine, kuid tulemus oli suureskoorilisem – 3:3. Play-offi pääsemise nimel võitlev Nõmme valmistas valitsevale Eesti meistrile palju peavalu, kes suutis kaotust vältida vaid tänu viimastel minutitel löödud väravale.

Autsaiderite Maccabi ja Rummu Dünamo vahelises kohtumises fikseeriti vooru kõige suurem skoor - 11:5 Dünamo kasuks, kes säilitas tänu sellele võimaluse jõuda play-offi, samas kui Maccabi kaotas ka teoreetilise võimaluse tõusta viimaselt kohalt kõrgemale ning peab järgmisel hooajal mängima esiliigas.

Juhendi kohaselt pääsevad play-offi kuus võistkonda. Esimesed kaks pääsevad automaatselt poolfinaali, ülejäänud nelik mängib omavahel veerandfinaale: kolmas koht kuuendaga ning neljas viiendaga.

„Tundub, et need on viimaste aastate kõige huvitavamad meistrivõistlused, kunagi varem ei ole olukord turniiritabel olnud sedavõrd segane,“ kommenteeris liidervõistkonna FC Cosmos esindaja Boriss Šipunov. „Loomulikult soovime lõpetada tabeli esimesel real. Tõsi, medaleid selle eest ei anta, kuid see on ka psühholoogiliselt oluline ning annab mängijatele enne otsustavaid mänge natuke aega puhata ja treenida,“ lisas ta.

Viimases voorus kohtub FC Cosmos Dinaga. Mäng algab eelseisval laupäeval, 7. veebruaril kell 18.30 Viimsi spordikompleksis. Samas kohas võtavad veidi varem, kell 16.30, mõõtu Anži ja Narva United, nii et futsali sõpradel on sel päeval lausa kahekordne põhjus Viimsit külastada.

Päev varem, reedel kell 19.15 võtab Augur Kristiine spordihallis vastu Maccabi. Vooru lõpetab Nõmme ja Rummu Dünamo vaheline kohtumine, milles selgub ka viimasena play-offi pääseja. See kohtumine toimub Kohila spordikeskuses pühapäeval, 8. veebruaril, algusega kell 16.00.

Vaata tabeliseisu siit.