Kaheksandat hooaega Fredrikstadis mängival Piirojal lõpeb leping sel sügisel. Uuest lepingust on klubiga küll juttu olnud, kuid praegustel tingimustel klubijuhid jätkata ei soovi. "Oleme tulevikust rääkinud, aga kaugele pole jõudnud. Praegu on seis selline, et olen maja müüki pannud ja head päevad Fredrikstadis hakkavad vist läbi saama," kirjeldas Piiroja olukorda Delfile.

Klubi spordidirektor Joachim Jonsson sõnab kohaliku ajalehe Fredriksstad Bladi vahendusel, et Piiroja uus leping oleks majandusraskustes olevale klubile liiga kallis. "Ta on olnud klubi jaoks fantastiline mängija ja pole kahtlustki, et me tahaks teda ka edaspidi enda ridades näha. Finantsilised võimalused räägivad kahjuks midagi muud."

Selliste põhjendusetega pole aga rahul klubi tulihingelised fännid, kes on Facebookis algatanud koguni kaks erinevat kampaaniat Piiroja toetuseks. Peamiseks eesmärgiks Piiroja uue lepingu tarbeks raha kogumine. Kahe päevaga on kogutud juba enam kui 100 000 Norra krooni ja kampaaniaga liitujaid tuleb üha juurde. Kas fännide algatus päästab Fredrikstadi klubile Raio Piiroja?